Oruç Tutmanın Faziletleri Bu Kitapta

İslamiyet üzerine hazırlanmış tüm kitapları, tam %80'e varan indirimler ile BKM Kitap sayesinde satın alabilirsiniz. Artık mobil uygulamaları sayesinde de aradığınız kitabı daha kolay bulabilir, satın alabilir ve tüm takip sürecini de mobil uygulamadan en güvenilir şekilde yapabilirsiniz.

Oruç Tutmanın Faziletleri Bu Kitapta

İslamiyetüzerine hazırlanmış tüm kitapları, tam %80'e varan indirimler ile BKM Kitapsayesinde satın alabilirsiniz. Artık mobil uygulamaları sayesinde de aradığınızkitabı daha kolay bulabilir, satın alabilir ve tüm takip sürecini de mobiluygulamadan en güvenilir şekilde yapabilirsiniz. Türkiye'nin en fazla kitaparşivine sahip olan sitesi sayesinde Ramazan Risalesi gibi önemli kitapları da satınalabileceksiniz. Bu sayede hem içinde bulunmuş olduğumuz Ramazan ayını doludolu yaşayacak ve hemde arada tutmuş olduğunuz oruçları da, daha güzel birşekilde tutmanın faziletlerini de öğrenmiş olacaksınız. Tabii ki bir çok farklıtürlerde kitapları bulabileceğinizi en başta söylemiştik. Eski kitapların yenibaskılarını da bulabileceğiniz için, her anlamda kitap alışverişlerinizi çokdaha etkin bir şekilde yapmaya başlayabilirsiniz. İşte oruç tutmanın ne kadargüzel ve önemli olduğunu da Ramazan Risalesi kitabısayesinde öğrenmiş olacaksınız. İlk olarak www.bkmkitap.com adresinegirerek, almak istediğiniz türlerde ki kitapları inceleyebilirsiniz. 

https://dogruhaber.com.tr/images/19/19/resim-da2f3bb1.png

Her Zaman Okunacak Hiç-im Kitabı

Dinikitaplar okumayı sevenler için, sadece belirli amaçlarda ki kitaplar değil,artık romanların ve daha felsefi kitapların olduğunu da görebiliyoruz. Bu türkitaplar sayesinde, hem dini daha iyi algılayabiliyor ve hemde insan olmanın nekadar önemli olduğunu da görebiliyoruz. İslam dini sadece belirli bir zümreyedeğil, tüm insanlığa gelmiştir. Bunu bilmek ve buna göre yaşamak gerekiyor.Ölümün olduğu bir dünyada, ahiret için yaşamanın da önemini bizleregösteren HİÇ-İM kitabını, hem kendinizve hemde gençleriniz için alabilirsiniz. Oldukça etkili bir felsefeile dine ve dine mensub olan insanlara yaklaşan HİÇ-İM sayesinde,güzel bir din kitabı okuyacaksınız. 

https://dogruhaber.com.tr/images/19/19/resim-ab58a9ac.png

Bir Yabancının Gözünden İslamiyet

Aslınabakarsanız, o artık bir Müslüman. Muhammed Esed, Yahudi dinine mensup iken,İslam coğrafyasında geçirmiş olduğu uzun yılların ardından, Müslümanlığın nekadar önemli olduğunu görüyor. Hal böyle olunca da, İslam dinine geçerekMüslüman oluyor ve bizlere de bu süreçte yaşadıklarını hayatının özeti gibiolan Mekke'yeGiden Yol kitabındaanlatıyor. Araştırma üzerine hazırlanmış olan ve gerçek bir kişininyaşadıklarının kaleme alındığı Mekke'ye Giden Yol kitabı,tam anlamı ile farklı bir bakış açısını yakalamanız için tercih edeceğiniziyi bir kitap olacaktır. 

https://dogruhaber.com.tr/images/19/19/resim-05508ac1.png

Türkiye'nin En Ucuz Kitapçısı

Artık dahakolay bir şekilde en ucuz fiyatlara kitaplar satın almak istiyorsanız eğer, bukonuda şüphesiz ki BKM Kitap en iyi yardımcınızolacaktır. Hemen sitelerinden ya da aşağıda ki mobil linkini kullanarakuygulamaları üzerinden kitap satın alabilirsiniz. 

Fırsat Severler İçin Mobil Kütüphane

Türkiye'ninen uygun fiyatlı kitap sitesi BKM Kitap, mobil kullanıcılarına hızlı alışverişimkanı sağlıyor... Hemen mobil uygulamamızı indirerek kaçırılmayacakfırsatlardan sen de yararlan!

#kitap #kampanya #bkmkitap

Mobiluygulama içinbit.ly/bkmuygulama