Dolar'da yön aşağı Düşüş nereye kadar sürer?

Dolar bugün TL karşısında düşüş trendinde.. 3.87 civarlarından başlayan dolar 3.83'lere kadar kendini saldı ve düşüşünü sürdürüyor. Düşüşte Trump'un aldığı kararlar sonrası ABD'de yaşanan karışıklığın neden olduğu belirtiliyor.

Dolar'da yön aşağı Düşüş nereye kadar sürer?

Dolar Kuru bugün piyasanın ilk açılışında 3.88'in üstünü test etse de buralarda tutunamayarak yönünü aşağıya doğru çevirdi. 3.83'e kadar inen dolar buralarda yatay bir seyir sergiliyor. 


Dolar'ın bugün Fitch ve S&P'nin aldığı not indirimleri sonrası aşağı yönlü bir hareket izleyebileceği belirtiliyordu. Ama tahminlerin aksine dolar güne TL karşısında değer kaybıyla başladı. Gitgide kayıplarını derinleştiren dolardaki düşüşün nereye kadar süreceği büyük bir merak konusu. 


Dolar dünya genelinde de bugün düşüşte. Bunda da Donald Trump'un müslümanlara vize yasağı kararı sonrası ülke içinde yükselen sesler ve başsavcıların kınama metinlerine kadar giden karışıklıkların neden olduğu belirtiliyor. Öte yandan faiz arttırımları yapacak FED'in bilançolar kısmında kafasının karışık olduğu da belirtiliyor. 


Doların bugün 3.80'nin altına inebileceği yönünde yorumlar var. Doların akşama doğru Amerika'da piyasalar açıldığında piyasaların yönüne göre kayıplarını derinleştirilebileceği belirtiliyor.