Elart Ev Tekstili Modelleri

Bizim geleneklerimizde çeyiz önemli bir yer kaplar. Çeyiz bir kültür işidir ve hala çok önemlidir. Özellikle bazı kesimlerde öneminden hiçbir şey yitirmeden törensel olma özelliğini hala devam ettirmektedir.

Elart Ev Tekstili Modelleri

Bizim geleneklerimizde çeyiz önemli bir yer kaplar. Çeyiz birkültür işidir ve hala çok önemlidir. Özellikle bazı kesimlerde öneminden hiçbirşey yitirmeden törensel olma özelliğini hala devam ettirmektedir. Dünyanınbirçok ülkesinde ve bizim ülkemizde çeyiz denildiğinde akla kız çocuklarıgelir. Kız çocukları doğduklarında ebeveynleri tarafından özene bezene çeyizleryapılır. Biriktirilen bu çeyiz için ise sandık çeyizi tabiri kullanılır. Bebekdoğduğunda getirilen hediyeler bile sandık çeyizini hatırlatır cinstendir.Çeşitli havlular, lifler, başörtüsü ve yemeniler özellikle bebek büyüdüğündeçeyizine konulsun diye getirilmektedir. Buradan da anlaşılacağı gibi ülkemizdeçeyiz gerçekten önemli bir yere sahiptir.


Çeyize Neler Konur?

Çeyize konu olan çeyizlik malzemeler ise çoğunlukla el emeğive göz nuru ile yapılmış danteller, oyalar, havlu kenarları ve ev tekstili ile ilgili yatak çarşafları ve takımları, sehpa örtüleri, masa örtüleri gibi çokemek gerektiren ve yapımı çok uzun süren kaliteli ve güzel parçalardır. Sandığakonulan çeyizlikler arasında yer alan ev tekstili ürünlerinden bazıları şunlardır:


·       El işçiliği ile yapılmışyemeni, başörtüleri ile namaz örtüleri

·       Çeşitli tekniklerle işlenmişseccadeler

·       İki şiş veya beş şiş ileörülmüş patikler

·       Yelek ve şallar

·       İğne ile veya tığ ileyapılmış sehpa örtüleri, vitrin örtüleri, masa örtüleri

·       Mutfak takımları veperdeleri

·       Dantel veya iğne ileyapılmış kenarlı havlular

·       Klozet takımları ve banyo takımları


Çeyiz hazırlamak uzun süre ister ve çokmasraflıdır. Evlenecek çift ev alışverişi yapmaya başlamadan önce bir alışverişlistesi hazırlamalıdır. Hazırlayacakları alışveriş listesi sayesinde alışverişyapmak zamanı geldiğinde olası bir karışıklığı önlemiş olacaklardır. Bunun yanısıra başka önemli bir konu da alışverişe çıkmadan önce hazırlanan bu listesayesinde ihtiyaç olmayan eşya alınmayacak, gereksiz para harcamanın önünegeçilmiş olacaktır. Sonuçta para kazanmak çok zordur. Hayat pahalılığı ve geçimzorluğu nedeniyle ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız.

 

Elart Çeyiz Mağazası


·       Elart, yeni kuracağınız evinizin ev tekstili ürünlerini alabileceğinizbir mağazadır. Birbirinden şık ve modern çeşitlerin bol olduğu ürünlerarasından tercih yaparken belki biraz zorlanacaksınız. Pek çok seçeneğinbulunduğu geniş ürün yelpazesi her zevke hitap etmektedir. Çeşitli evtekstili çeyiz ürünleri arasından kaliteli ve birbirinden şık ürünlerle evihtiyaçlarınızı kolaylıkla temin edebilirsiniz. Birbirinden çok seçeneklersunan Elart sizin için şu ürünleri sunmaktadır:


·       Birbirinden şık ve kaliteliolmak üzere yatak örtüleri, yatak takımları, pike takımları

·       Tek kişilik veya çiftkişilik nevresimler

·       Yastıklar, yorganlar

·       Havlu ve bornoz setleri

·       Klozet takımları

·       Mutfakta ve salondakullanmak üzere masa örtüleri

·       Amerikan servis takımları

·       Peçeteler

·       Vitrin örtüleri

·       Hamam takımları


Ev tekstili ile ilgiliakla gelebilecek pek çok seçeneği bir arada bulabileceğiniz ve gönül rahatlığıile alışverişlerinizi yapacağınız güvenilirlikte bir site olan elart.com güveniliralışverişin adresidir.


Elart kaliteli ve güvenlialışverişin adresi olma özelliğinin yanı sıra her keseye uygun ödemeseçenekleri ile de bilinmektedir. İnternet üzerinden veya mağazadan yaptığınızalışverişlerde yapılan taksitler ve diğer ödeme kolaylıklarının yanı sırabelirli aralıklarla yapılan kampanyalar sayesinde keyifli alışverişin zevkiniyaşayacaksınız. Kaçırmamanızı tavsiye ettiğimiz Bir başka konuda paket ürünlerhakkındadır. Uygun fiyata yapılan paketler halinde satışa sunulan evtekstili ürünleri gerçekten çok hesaplı ve kaliteli olmaktadır.


İster kendiniz için alın isterseniz sevdiklerinize hediyeetmek amacıyla alın. Ürün kalitesinden kesinlikle çok memnun kalacağınızıbelirtmekte fayda görüyoruz. Hizmet kalitesi ve güvenirliğinin yanı sıra elart.com üzerinden yaptığınız alışverişlerde zahmetsiz alışverişin keyfiniyaşayacaksınız. Müşteri memnuniyetini kendilerine amaç edinmiş olmaları elart.comsitesinin başka bir özelliğidir.