İş Bankası Emekli promosyon ödeme tarihi açıklandı

Hükümetin bankalarla Emekli Promosyon Ücretleri konusunda anlaşıp,protokolleri imzalamasının ardından bankaların emekli promosyonlarını yatıracağı tarihler netleşmeye başladı. İş Bankası'da emekli maaşını kendilerinden alan Emeklilerin Promosyon Ücretlerini ödeme tarihini açıkladı. İşte İş Bankası'ndan yapılan açıklamanın detayları...

İş Bankası Emekli promosyon ödeme tarihi açıklandı

İş Bankası ile SGK arasında imzalanan protokol gereği Emeklilere Promosyon ücreti ödemesi yapılacak. İş Bankası promosyon konusunda SGK ile masaya oturan ilk özel bankaydı. İş Bankası, kendilerinden Emekli Maaşı'nı alan müşterilerinin promosyon ücreti ödemelerine 1 Mart 2017 tarihinden itibaren başlayacak. 


3 YIL TAAHHÜT GEREKİYOR

Ödemeler protokolde de belirtildiği gibi peşin olarak ve tek seferde ödenecek. 3 yıl süreyle maaşını İş Bankası'ndan almayı taahhüt eden emekli müşterileri promosyon ödemelerin alacak. Aylık maaşı 1000 TL'nin altında olan emeklilere 300 TL, 1.000 TL ile bin 999 TL arasında olanlara 375 TL, 2 bin TL’den fazla olanlara ise 450 TL net promosyon ödemesi şeklinde olacak.


1 MART'TA ÖDEMELER BAŞLIYOR

 

İş Bankası yaptığı açıklamada 1 Mart Çarşamba gününden itibaren emekli promosyon ücretlerini ödemeye başlacağını açıkladı.