Katılımevim İle Kredisiz Ev Alma

Kredisiz ve faizsiz ev sahibi olmak günümüzde neredeyse herkesin hayali. Kredilerin getirdiği peşinat zorunluluğunun yanı sıra yüksek faizler ev almayı güç bir hale getirdi.

Katılımevim İle Kredisiz Ev Alma

Kredisiz ve faizsiz ev sahibi olmak günümüzde neredeyse herkesin hayali. Kredilerin getirdiği peşinat zorunluluğunun yanı sıra yüksek faizler ev almayı güç bir hale getirdi. Kredi ile ev sahibi olanlar yüksek faizlerle geri ödeme yapmak zorunda kalıyor. Peki ev almanın tek yolu kredi çekmek midir?

Günümüzde herkesin ev sahibi olmak için planlar yaptığı kaçınılmaz bir gerçektir. Fakat kişiler günden güne yükselen ev fiyatları ve köşede olmayan birikimleri dolayısıylabankalara mecbur kalmaktalar.Bankaların neredeyse 2 misli faiz uygulama sistemleri göz önüne alındığında 100 bin Türk lirası bir ev alıcısına 10 yıl vadeli banka kredisi ile neredeyse 200 bin Türk lirasına gelmektedir. Faizsiz ve kredisiz ev alımını avantajlı hale getiren Katılımevim, Ev almak istiyorum diyen kişileri küçük birikimler ve tasarruflarla sunduğu avantajlı Tasarruf Finansman Yöntemleri sayesinde kolay bir şekilde hayallerindeki eve kavuşturuyor.

Katılımevim ile Kredisiz Ev Almanın Şartları Nelerdir?

Kiradan kurtulmak isteyenlerin karşılaştığı en büyük sorun bankalardan çekilen kredinin yüksek faiz miktarları ile geri ödemek zorunda kalmalarıdır. Birikimi olmayanlar finansal destek için bankaların konut kredisine başvuruyor. Bankaların sağladığı kredi, finansal çözüm açısından herkese oldukça cazip gelebilmektedir. Fakat banka kredisiyle ev almak istediğinizde kredi puanı, peşinat birikiminiz, hayat sigortanız, maaş bordronuz gibi uzayan bir listeyle karşı karşıya kalırsınız. Ancak Katılımevim hayallerinizdeki eve kavuşmanız için bunların hiçbiriyle ilgilenmez. Türkiye’nin herhangi bir yerinde kredisiz ev sahibi olmak istiyorsanız Katılımevim için 18 yaşını doldurmuş olmanız ve T.C. vatandaşı olmanız yeterlidir.

Katılımevim’den Kredisiz Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Ev ve araba sahibi olmak isteyenlere faizsiz finansman sağlayan Katılımevim, kredisiz ev almak isteyen binlerce kişinin hayallerindeki eve sahip olmasına destek oldu. Katılımevim’de bütçenize uygun, sizin belirleyebileceğiniz taksit miktarlarıyla, peşinat ve faiz ödemeden ev alabileceğiniz tasarruf finansman yöntemleri mevcuttur. Siz de dilediğiniz tasarruf finansman yöntemine dahil olarak hayalinizdeki evin anahtarlarına kavuşabilirsiniz. Katılımevim’de:

· Peşinat verme zorunluluğunuz yoktur,

· Asla faiz ödemezsiniz,

· Kredi puanınız düşük olsa da finans desteği alabilirsiniz,

· Taksitlerinizi kendiniz belirlersiniz,

· Türkiye sınırları içerisinde dilediğiniz evi alabilirsiniz,

· Taksitlerinizi ödeme güçlüğü çekmeniz durumunda hiçbir maddi kayıp yaşamadan dondurabilirsiniz,

· Zorunlu hayat sigortası yaptırmanıza gerek yoktur,

· Dosya masrafı gibi ek ödemeler yapmazsınız.

· Ara ödeme yapma zorunluluğu yoktur.