Düğünü ile İlgili Çıkan Haberlere Eda Ece’den Tepki

Uzun süredir birliktelik yaşayan Eda Ece ve milli basketbolcu Buğrahan Tuncer evlilik kararı almıştı. Bir süre önce aileler arasında yapılan sade bir törenle nişanlanan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Düğünü ile İlgili Çıkan Haberlere Eda Ece’den Tepki

Eda Ece ile ilgili bir süre önce düğünlerle alakalı bütün masrafı kendisinin karşılayacağına dair çıkan haberlere yönelik açıklamalar geldi.

Yaklaşık 5 senedir birliktelik yaşayan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer bu yaz için evlilik planı yapmış ve karar almıştı. 20 Hazirana nikâh tarihi olarak belirleyen çift bir süre önce sade bir törenle nişanlanarak oldukça beğeni toplamıştı. Özellikle yasak elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile büyük bir beğeni ve hayran kitlesi oluşturan Eda Ece evliliği ile ilgili çıkan bazı Haberlere sitem etti.

Eda Ece’nin Paylaşımı

Eda Ece’ye yaptığı paylaşımda mutlu mesut sade bir ilişki yaşadığına dair ve bunu özellikle göze sokmadığına dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Ayrıca bu haberlerin kendisinden uzak tutulmasını istediğini ve yakın çevresinin kendisinin bu konudaki hassasiyetini bildiğini ifade eden açıklamalarda bulundu.

İlgi çekmek yerine saygı ve sevginin insanlara bir yerlere getireceğini inandığını ifade eden Eda Ece bu tarz haberlerde anılmak yerine sevgiye ve mutluluğa odaklanılması gerektiğini de ifade eden pek çok açıklamalar yaptı.

eda-ewce-2.png

Eda Ece Özel Hayatı

Yasak elma dizisinde 6 sezondur ekranlarda yer alan Eda Ece, yasak elma dizisindeki Yıldız karakteri ile oldukça sevilen bir karakteri canlandırmış ve adından söz ettiren pek çok projede yer almıştı. Şimdilerde sık sık özel hayatı ile gündeme gelen Eda Ece yaklaşık 5 yıldır birliktelik yaşadığı Buğrahan Tuncer ile evlilik hazırlıklarına devam ediyor.

Bir anda nikâh masasına oturacak olan güzel oyuncu sade bir törenle nişanlanmış ve nişanında giydiği tulumu saçı ve makyajı ile oldukça beğenilmişti. Milli Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile ilgili daha önce verdiği bir röportajda 30’lu yaşlarından sonra evlenmek çocuk yapmak veya aile kurmak istediğini de söyleyen ifadelerde bulunmuştu. Elle dergisine verdiği röportaj da komik bir sevgili olduğunu ve sevgilisine hediye vermeyi çok sevdiğini de ifade etmişti.