Sevgililer Günü için Geç Kalmış Sayılmazsınız

Sevgili ya da evli çiftler için özel kılınmış ve neredeyse bütün dünya ülkelerinde aynı gün kutlanan sevgililer günü, ülkemizde de yoğun ilgi görmektedir.

Sevgililer Günü için Geç Kalmış Sayılmazsınız

 Bu özel günü anlamlandırmak ve küçük bir hediye ile taçlandırmak için birçok insan haftalar öncesinden araştırmalar yapmaya başlamaktadır. Sizde böyle bir arayış içerisindeyseniz, firmamızın birbirinden değerli ve ekonomik fiyatlı mücevherlerini inceleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kıza harika bir alarak kalbini tekrar kazanabilirsiniz.Kendi atölyemizde çalışanlarımızın imalatını yaptığı değerli taşlara sahip mücevherler ile sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Sevgili çiftler arasında ayrı bir anlamı olan tektaş yüzük, pırlanta küpe ve daha birçok mücevheri firmamızdan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.0.37 ct. Pırlanta küpe0.16 ct. pırlanta küpe 

Ürünlerin Hammaddelerini Firmamız İthal Ediyor Firmamız, elmas, safir, yakut, zümrüt, pırlanta ve altının ham maddelerini yurtdışından ithal etmektedir. Kendi tasarımlarımız ve üretimimizle birbirinden değerli pırlanta küpe, elmas yüzük, yakut taşlı kolye ve daha birçok mücevher imalatı yapmaktayız. Kendi ürünlerimizi kendimiz ürettiğimiz için piyasadaki en uygun fiyatlı ürünleri firmamızda bulabilirsiniz.Firmamız, ve diğer pırlanta ürünlerinde orijinal pırlanta sertifikası ile birlikte satılmaktadır. Azerbaycan, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Kazakistan gibi birçok ülkeye de mücevherlerimizi ihraç etmekteyiz.

0.42 ct. Pırlanta küpe 

Ömür Boyu Bakım ve Onarım Firmamız, ürettiği kaliteli mücevherlerin her zaman arkasındadır. Firmamız müşterilerine kararma, solma, çatlama, taş düşmesi gibi sorunlarla karşılaşmama garantisi sunuyor. Bunun yanında firmamızdan sevdiğiniz için satın alacağınız bir 0.12 ct. pırlanta fantazi küpe, taşlı kolye, elmas yüzük ya da bileklikler için ömür boyu bakım ve onarım garantisi veriyor. Zaman içerisinde bakım ihtiyacı duyan mücevherler ilk günkü haline döndürülüyor ve ekstra bir ücret talep edilmiyor.0.50 ct. Pırlanta Fantazi Küpe

Online Kampanyaları Kaçırmayın Firmamızın ürettiği 0.12 ct. pırlanta fantezi küpe ve diğer mücevherleri suqar.com, markafoni.com, n11.com, markavip.com, ve gittigidiyor.com gibi online alışveriş sitelerinden de satın alabilirsiniz. Üstelik bu platformlarda düzenlenen özel kampanyaları firmamız da desteklemektedir. Kampanyalı ürünlerimize bu platformlardan ulaşabilirsiniz.Firmamız, yılın çeşitli dönemlerinde düzenlediği kampanyalarla ilgili de broşür hazırlayıp sizlere ulaştırmaktadır. Böylece mücevher fiyatlarımıza güncel olarak ulaşabilirsiniz.Kaynak: