6 Ocak tarihi KHK İhraç Edilen Polis Listesi

Resmi Gazete'de yayımlanan mükerrer sayıyla 3 Kanun Hükmünde Kararname açıklandı. 2 binin üzerinde Emniyet Mensbunun görevden ihracını öngören Kanun Hükmündeki Kararname'de İhraç Edilen Polis ve Emniyet Mensuplarının Listesi..

6 Ocak tarihi KHK İhraç Edilen Polis Listesi

Geçtiğimiz gün Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yeni KHK'nın bitmek üzere olduğunun sinyallerini verdiği Kanun Hükmündeki Kararnameler yayımlandı. OHAL kapsamında yargı yolu kapalı olan Kararname'yle Emniyet Teşkilatı'nda 2600 civarında kişi ihraç edildi. İhraç edilen isimlerin listesine ulaşmakta zorlanıyoruz çünkü Resmi Gazete'nin sitesinde aşırı bir yoğunluk var ve site zaman açılıp tekrar kapanıyor. 


İHRAÇ EDİLENLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN


 İHRAÇ LİSTELERİ


LİSTE 1

LİSTE 2 (POLİSLERİN OLDUĞU LİSTE)

LİSTE 3

LİSTE 4

 

 

Polise internette işlenen suçların ve sosyal medyadan hakaretlere ve suçluları övmelere daha rahat müdahale edebilmeleri için internet abone bilgilerine ve kimliklerine ulaşılma yetkisi verildi yeni kararnameyle. Ayrıca Özel Güvenlik görevlisi olanlara da güvenlik soruşturmasına benzer bir soruşturma getirildi ve silahlarını görevli bulundukları yerin dışına çıkarmaları yasaklandı ve bunla ilgili bir takım yeni uygulamaların yapılması kararlaştırıldı. 


6 Ocak tarihli KHK ile görevden ihraç edilen polis ve emniyet mensuplarının listesini Resmi Gazete'nin sitesine ulaştığımızda alarak sitemizde yayınlayacağız..