Abdulkadir Selvi'den bomba iddia

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bu akşam katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında Fırat Kalkanı Harekatı'yla ilgili bomba bir iddia da bulundu. Harekatın önümüzdeki günlerde Irak'ta da yapılacağını iddia eden Abdulkadir Selvi bakın neler dedi..

Abdulkadir Selvi'den bomba iddia
Güne bomba gibi düşen iddiayı Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi ortaya attı. CNN TÜRK'te Nevşin Mengü'nün sorularını cevaplayan Abdulkadir Selvi, Irak'ta da Suriye'ye benzer bir Fırat Kalkanı Harekatı'nın olacağını ve bu harekatın mevsim şartlarına bağlı olarak Mart yada Nisan ayı gibi yapılacağını söyledi. Bu kapsamda Kandil'e de operasyon yapılabileceği belirtiliyor. 


Nevşin Mengü Abdulkadir Selvi'ye detay bilgiler nedir diye sorduğunda Selvi,kısıtlı bilgilerle hareket ettiklerini ve çok konuyu açmak ittemediğini belirterek, önleyici terör faaliyetleri kapsamında içeri de kışın zorlu şartlarına aldırış etmeden operasyonların sürdürüldüğünü belirtilerek,bunun dışarıda da sınır ötesinde yapılabileceğinin sinyalini aldıklarını söyledi. 

PKK'nın hazırladığı canlı bombalı araçların olduğunu ve bölgede yapılan operasyonlarla bunlara karşı mücadelenin sürdüğü belirtildi.