Ankara'da sünnet düğününe silahlı saldırı: 2 Ölü

Ankara'da Çankaya'da bir sünnet düğününe kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş aaçıldı. davetlilerin üzerine ateş açan saldırganlar 2 kişinin ölümüne neden oldu. Saldırganların yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Ankara'da sünnet düğününe silahlı saldırı: 2 Ölü

Ankara'da dün akşam eşi benzeri görülmemiş bir saldırı yaşandı. Evlatlarının sünneti bir düğünle kutlamak isteyen bir ailenin ve davetlilerin üzerine ateş açıldı. Kimin neden böyle bir saldırıyı yaptığı bilinmezken olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. 


ATEŞ AÇIP KAÇTILAR


Bir otelde gerçekleştirilen sünnet düğününe kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu iki kişi hayatını kaybetti. Saldırganların saldırı sonrası olay yerinden kırmızı bir araçla kaçtıkları tespit edildi. 


2 KİŞİ KURTARILAMADI


İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ve ambulanslar yaralıları hızla hastanelere kaldırdı. Ağır yaralanan Celal A. ve Soner Y. tüm tıbbi çabalara rağmen kurtarılmayarak hayatlarını kaybettiler. 


POLİS KAMERALARI İNCELİYOR


Diğer 2 yaralı tedavi altına alınırken saldırıyla ilgili polis otel kameralarını incelemeye aldı. Saldırganların yakalanması için soruşturma başlatılırken, saldırganların yakınları olaydan sonra sinir krizi geçirdiler. Hastane önünde toplanan ailenin yakınları yaralı 2 kişiden gelecek iyi haberleri bekliyor.