Atatürk Havalimanı'nda son durum! İptal edilen seferler

Atatürk Havalimanı yoğun kar yağışı nedeniyle uçak iniş kalkışına kapatıldı. Edinilen bilgiye göre yoğun kar yağışı,görüş mesafesinin azalması ve pistte meydana gelen buzlanma nedeniyle uçakların inişine izin verilmediği ve uçakların havalimanı üzerinde tur attıkları belirtiliyor.

Atatürk Havalimanı'nda son durum! İptal edilen seferler

Yoğun kar yağışı İstanbul'da etkisini iyiden iyiye göstermeye başladı. Atatürk Havalimanı'nda sıcak saatler yaşanıyor. Havalimanı uçak trafiğine kapatıldı ve alana inmek isteyen uçaklara iniş izni verilmediği belirtiliyor. 

20 dakika boyunca kapanan pistin açılma çalışmaları yapıldıktan sonra seferlerin zorlukla kontrollü bir şekilde yapıldığı bildiriliyor. Atatürk Havalimanı'nda iptal edilen sefer olup olmadığıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

 

Haber Gazete olarak sıcağı sıcağına Atatürk Havalimanı'ndaki durumu takip ediyoruz. Gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

 

İstanbul'da başlayan yoğun kar yağışının 36 saat boyunca sürme ihtimali var ve yüksek yerlerde kar kalınlığının 40 santimetreye çıkabilme olasılığı var. Bu durumun havadaki trafiği oldukça olumsuz etkileyeceği ve yarın özellikle sefer iptalleri ve rötarlar yaşanabileceği belirtiliyor. 

 

Yarın uçuşları olanların hava limanına gelmeden önce telefonla uçuşlarının iptal edilip edilmediğini sorup daha sonra havalimanına gelmelerinden fayda olduğu bildiriliyor..