Balıkesirspor Giresunspor maç sonucu (27 Ocak)

Türkiye 1. Ligi'nde bugün Balıkesirspor'la Giresunspor karşı karşıya gelecek. Saat 16:00'da başlayacak karşılaşmaya dair tüm detaylar Haber Gazete'de olacak...

Balıkesirspor Giresunspor maç sonucu (27 Ocak)

BALIKESİRSPOR: 0 - GİRESUNSPOR: 1

STAT: Balıkesir Atatürk
HAKEMLER: Erkan Özdamar, Engin Erdem, Abdullah Bora Özkara

BALIKESİRSPOR: Vukovic, Okan Alkan, Glumac, Eray Ataseven (Dk. 80 Abdulkadir Özgen), Oğuzhan Çapar, Bülent Cevahir, Nizamettin Çalışkan, Burak Çalık, İshak Çakmak, Kethevoama (Dk. 65 Mehmet Boztepe), Bekamenga
GİRESUNSPOR: Eser Altın, Dimitriadis, Volkan Okumak, Abwo (Dk. 81 Jones), Berkan Yıldırım, Recep Aydın (Dk. 89 Cihan Can), Özgür Can Özcan (Dk. 73 Isaac), Nascimento, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Hüsamettin Tut

GOL: Dk. 76 Isaac (Giresunspor)
SARI KARTLAR: Dk. 7 Recep Aydın, Dk. 32 Berkan Yıldırım, Dk. 88 Eser Altın, Dk. 90+4 Volkan Okumak (Giresunspor), Dk. 50 Bekamenga, Dk. 90+4 Oğuzhan Çapar (Balıkesirspor)



Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, iki maçlık galibiyet serisine Balıkesir deplasmanında yeni bir halka daha eklemek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade etti.

GİRESUNSPOR BİR SEVİNÇ DAHA YAŞATMAK İSTİYOR

TFF 1. Lig’de peş peşe aldığı galibiyetlerle taraftarlarını sevince boğan Giresunspor’da, bütün gözler bu akşam oynanacak Balıkesirspor maçına çevrildi.

Çotanakların Kulüp Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu maçlarında aldıkları galibiyetleri, Balıkesirspor deplasmanında devam ettirmek istediklerini söyledi.

Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini ve devre arasında kadroya kattıkları isimlerinde güçlerine güç katmaya başladığını ifade eden Yamak, “Yaptığımız takviyelerle takım içerisindeki forma rekabeti daha da arttı. Buda aldığımız sonuçlara olumlu yansımaya başladı. Rekabetin olduğu yerde üretim artar. Oyuncularımızın performanslarından son derece memnunuz. Zamanla çok daha iyi olacağız” dedi.

“Ligde oynadığımız son iki maçı kazanarak büyük moral bulduk” diyen Yamak, “Şimdi önümüzde Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağımız çok kritik bir doksan dakika var. Giresunspor olarak bizim hedefimiz belli. Camiamızın 40 yıllık Süper Lig hayalini gerçekleştirmek için savaşıyoruz. Ve bu yolda her maçımızı final olarak görüyoruz. Balıkesir deplasmanına da kazanmak için sahaya çıkacağız. Oyuncularımız üzerlerindeki sorumluluğun farkındalar. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp güzel bir sonuçla evimize geri dönmek ve galibiyet serimizi sürdürmek hedefindeyiz” şeklinde konuştu.

BALIKESİR TEKNİK DİREKTÖRÜ: ZOR BİR MAÇ OLACAK

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Can Cangök, Giresunspor mücadelesinin Eskişehirspor maçından çok daha zor geçeceğini belirtirken, taraftardan destek istedi.

Balıkesirspor, 27 Ocak cuma günü oynanacak Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Can Cangök, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu ve bu maçın önemine dikkat çekti.  2017 yılında ilk kez Atatürk Stadı’nda taraftarın karşısına çıkacaklarını söyleyen Cangök, maçı kazanmak istediklerini vurguladı. Cangök, şunları söyledi:

“Cuma akşamı defansif yönü güçlü bir takımla oynayacağız. Zor bir maç olacak. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Yarın kötü gün geçirmemek için bugün takımımıza daha çok sahip çıkmalıyız. Bu takımın en çok morale ihtiyacı var. Futbolcularımız büyük özveri gösteriyor ve desteği hak ediyor. İnce bir çizgideyiz. Üst sıralardan kopmayabiliriz ancak alta da inebiliriz. Pes etmemiz gerekiyor. Giresun maçında taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Onların desteği ile kazanıp, üst sıralarda kalmaya çalışacağız”