Bayındır'da kaza: Nişanlı Ferhat Sevinç ve Hatice Emeç öldü

İzmir'in Bayındır İlçesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada Ferhat Sevinç,Hatice Emeç ve Rahime Sevinç hayatını kaybetti. Ferhat Sevinç ve Hatice Emeç'in 2 ay önce nişanlandığı ve kısa bir süre sonra evlenecekleri öğrenildi.

Bayındır'da kaza: Nişanlı Ferhat Sevinç ve Hatice Emeç öldü
İzmir'in Bayındır İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. Ölenler arasında 2 aylık nişanlık bir çift var ve yakın zamanda düğünleri olacaktı. 

Kaza Tire-Bayındır yolunda Bayındır Girişi'ndeki yeni açılan çevre yolu kavşağında meydana geldi. Ferhat Sevinç yönetimindeki otomobil karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde can pazarı yaşandı. Kazayı gören diğer sürücülerin 112'yi aramasıyla olay yerine itfaiye ekipleri ve 112 ekibi geldi. Yapılan ilk muayenede 50 yaşındaki Rahime Sevinç ve 24 yaşındaki Hatice Emeç'in olay yerinde öldüğü tespit edildi. 

Ağır yaralı durumdaki Fatih Sevinç ambulansla hemen Bayındır Devlet Hastanesi'nin acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Fatih Sevinç hayata tutunamadı. Ölen vatandaşların aileleri acil servis önünde sinir krizi geçirdiler. Hayatını kaybedenlerin cenazesi savcının olay yeri incelemesinden sonra hastane morguna kaldırıldı. 


Fatih Sevinç ve Hatice Emeç'in 2 ay önce nişanlandıkları ve yakın bir zamanda evlendikleri öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar kavşağın saatler önce açıldığını ve aynı kavşakta saatler önce başka bir kazanın olduğunu dile getirerek,kavşağın hatalı olduğunu ve ışıklandırmanın yetersiz olduğunu söylediler. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kazanın, saatler önce açılan kavşakta bugün yaşanan ikinci trafik kazası olduğunu iddia eden vatandaşlar, kavşağın hatalı olduğunu savunarak, işlek ve önemli bir kavşakta aydınlatmanın da yetersiz olduğunu öne sürdüler.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.