Diyarbakır'da patlamada şehit olan polislerin isimleri açıklandı

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Yerleşkesi'nde Veteriner Fakültesi yanındaki harfiyat alanında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 polis şehit oldu 4 polis memuru da yaralandı.

Diyarbakır'da patlamada şehit olan polislerin isimleri açıklandı
HABER GAZETE - Dicle Üniversitesi'nde meydana gelen patlamanın harfiyat dökülen alanın yanında nöbet tutan polislerin aracına yönelik olduğu öğrenildi. Diyarbakır'da 3 polisin şehit olduğu 4 polisinde yaralandığı olayın detayları gelmeye başladı. 

Olay yerine UMKE ve itfaiye ekiplerinin yönlendirildiği belirtiliyor ve harfiyatın içine teröristler tarafından bomba yerleştirildiği belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildiği belirtiliyor.  


SON DAKİKA: Saldırıda şehit olan polis memurlarının Mahmut Ava, Şenali Ocak, Ali Sevim ve Kadir Miraç Özcan olduğu belirtildi.


Yaralı polisler ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken,patlamanın sesi kent merkezinden bile duyuldu. 

Hayatını kaybeden ve yaralanan polislerin isimlerinin açıklanması bekleniyor. 


SON DAKİKA: Doğan Haber Ajansı geçtiği son dakika haberinde şehit polis sayısını 3 yaralı polis sayısını 4 olarak açıkladı.