El Bab Şehidi Murat Tevlim: Acı Haber Darıca'ya ulaştı

El Bab'ın tamamen kuşatılmasıyla maalesef ardıardına şehit haberleri geliyor. Bunlardan biri de Murat Tevlim'in haberi.. 29 yaşındaki şehidin acı haberi Kocaeli'nin Darıcı İlçesi'ndeki ailesine ulaştı. 3 çocuklarından birini vatan uğruna şehit verdiklerini öğrenen aile oğullarının şehadet haberiyle fenalık geçirdi. İşte o acı haberin detayları...

El Bab Şehidi Murat Tevlim: Acı Haber Darıca'ya ulaştı

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab'da çatışmaların şiddetlenmesiyle son günlerde şehit haberleri peşpeşe geliyor. Bu şehitlerden birinin haberi de bugün Darıca'daki ailesine ulaştı. 29 yaşındaki Murat Tevlim'in şehadet haberi Darıca'daki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. 


Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim,evli ve 2 çocuk babasıydı. Hanımı Rabia Tevli acı haberle yıkıldı ve sinir krizleri geçirdi. Acı haberi aileye Darıca Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Darıca Emniyet Müdürü birlikte verdiler. 

 


Darıca Kazım Karabekir Genç Osman Caddesi Erikli Sokak’ta oturan baba Mustafa Tevlim ve eşi Birsen Tevlim ise, oğullarının şehadet haberinin verilmesinin ardından fenalık geçirdi. Ailenin oturduğu apartmana dev Türk bayrağı asıldı.


MURAT TEVLİM'İN CENAZESİ ANTEP'E GETİRİLDİ

Fırat Kalkanı Harekatı'nın devam ettiği Suriye'nin El Bab kentinde şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim’in cenazesi Gaziantep'e getirildi. 


Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab kentinde terör örgütü DAEŞ ile girilen çatışmada şehit düşen 29 yaşındaki Uzman Çavuş Murat Tevlim’in cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirildi. Aslen Erzincanlı olan şehidin cenazesi, yarın yapılacak törenin ardından ailesinin yaşadığı Kocaeli’ye gönderilecek. 


Kaynak: İhlas Haber Ajansı