El-Bab'ta son durum: 1 şehit 5 yaralı

Türk Silavlı Kuvvetleri El Bab'dan acı bir haberi kamuoyuyla paylaştı. DEAŞ'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerimiz şehir olurken 5 askerimizde yaralandı.

El-Bab'ta son durum: 1 şehit 5 yaralı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada Suriye'nin Kuzey'inde bulunan El Bab'ın Kabr el Mukri bölgesinde, terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla sıcak temas sağlandı. 

Çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit olurken 5 askerimizde yaralandı. Yaralı askerlerin hastanelere sevkedilerek tedavi altına alındığının belirtildği açıklamanın sonunda, şehide Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralı askerlere de acil şifa dileğinde bulunuldu.

DEAŞ EMİRİ KISKIVRAK YAKALANDI

Öte yandan 5 askerimizin şehit olduğu saldırı emrini veren DEAŞ'ın emiri Özel Kuvvetlerin yaptığı bir operasyonla kıskıvrak yakalandı. Yeri tespit edilen DEAŞ Emiri'nin yakalanması için Özel Kuvvetler düğmeye bastı ve bordo bereliler 5 askerimizin şehit edildiği 9 askerimizinde yaralandığı emri veren DEAŞ emirini ininde yakaadılar. Sağ olarak yakalanan emirin sorgu işlemlerinin başladığı belirtiliyor.