Emrullah Güleşken Türkiye'ye getiriliyor

Dün sosyal medyadaki paylaşımıyla Türkiye'nin gündemine oturan İsveç'te yaşayan Emrullah Güleşken Türkiye'den kalkacak ambulans uçakla İsveç'ten alınarak Türkiye'ye getirilecek.

Emrullah Güleşken Türkiye'ye getiriliyor

Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken'in sosyal medyada yayınladığı videoyla yardım istemesiyle gündeme gelen durumla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Sağlık Bakanı Koca'dan yanıt gelmiş ve 47 yaşında testi pozitif çıkan ve evine gönderilen Emrullah Gülüşken'in Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili süreç başlamış oldu. 


SAĞLIK BAKANI KOCA: SESİNİ DUYDUK GELİYORUZ 

Görüntülerinin sosyal medyada yayımlanmasının ardından Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından , "Sevgili Leyla, sesini duyduk. Ambulans uçağımız saat 06'da havalanıyor, İsveç’e geliyoruz. Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Çok sevgiler." mesajını paylaştı.


 

KIZLARINDAN TEŞEKKÜR MESAJI


Bakan Koca'nın paylaşımına yanıt veren Leyla Gülüşken, "Her koşulda ülkemin destek olacağına içten inanıyordum. Bu zor zamanımızda bizim yanımızda olup, her koşulda her yardımda bulundular. Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya çok teşekkür ediyorum. Allah ülkemize zeval vermesin. Ne mutlu Türküm diyene. Sayın Bakanım; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siz olmak üzere yardımı olan herkese minnettarız. Rabbim sizleri milletimizin başından eksik etmesin." sözleriyle teşekkür etti.