Ereğli SYDV Müdürü Murat Bildik öldürüldü

Son dakika Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü'ne silahlı saldırı! Konya'nın Ereğli ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Bildik ( 46), evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ereğli SYDV Müdürü Murat Bildik öldürüldü

Konya'dan gelen son dakika haberine göre Ereğli SYDV Müdürü Murat Bildik silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Bildikler Apartmanı'nda oturan Murat Bildik'in zilin çalması üzerine kapıyı açmasıyla silahlı saldırgan tarafından Murat Bildik'e 2 kez ateş edildiği belirtiliyor. 


Silah sesine çıkan Murat Bildik'in eşi bağırarak komşulardan yardım istedi. Bildik'in eşinin çığlıklarına çıkan komşuları hemen 112'yi aradılar. Olay yerine gelen 112 ekipleri Murat Bildik'in başından yaralandığını ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ettiler. 

Murat Bildik öldürüldü

Saldırganın tespiti için kameralar inceleme alınırken Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan uzun olay yerine geldiler. Haberi duyan Murat Bildik'in mesai arkadaşları da olay yerine gelerek müdürlerinin durumunu öğrenmeye çalıştılar. 


Kaçan saldırganı yakalama çalışmaları Ereğli'nin dört bir yanında sürerken,saldırganın neden böyle bir cinayet işlediği araştırlıyor. 


Murat Bildik'in cenazesinin savcının incelemenin ardından morga kaldırılacağı belirtildi.