Fethi Sekin'in eşinin Erdoğan'dan duygulandıran talebi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit Fethi Sekin'in evine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ı arayarak şehidin eşi Rabia Sekin'e başsağlı dileklerini iletti.

Fethi Sekin'in eşinin Erdoğan'dan duygulandıran talebi

Şehidin eşine başsağlığı dileyen ve "Allah sabırlar versin." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan Fethi Sekin'in yerinin peygamber efendimiz en yakınında olduğunu söyleyerek, Rabia Sekin'inde eşi şehit olarak ebedi alemde eşinin yanında olacağını söyledi. "Fethi kardeşimiz ciddi bir felaketi engelledi." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fethi Sekin adeta ikinci Ömer olmuş.. Biz her zaman söylüyorduk Ömer Halisdemirler bir değil diye. İnşallah bundan sonra yine böyle örneklerle geleceğe daha farklı yürüyeceğiz." dedi. 


Şehidin eşi Rabia Sekin Cumhurbaşkanı'na "Çocuklarım bir babalarını kaybetti, onların diğer babası da sizsiniz,çocuklarıma sahip çıkmanızı istiyorum." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Rabia Sekin'e bu konuda endişe duymamasını, her zaman şehitlerin eşlerinin ve çocuklarını kendilerine bir emanet olarak kabul ettiklerini söyleyerek, "Devletimiz bu  emanetlere sahip çıkacak kadar güçlüdür. Eğitimlerine varıncaya kadar her anlamda yanlarındayız." diyerek Rabia Sekin'i teselli etti. 


 Rabia Sekin'de kendisini arayan Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederek, eşinin kahramanıyla gurur duyduklarını ve Dualarının her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'la beraber olduğunu söyledi.