FETÖ'nün imamı Cemal Bulut iddiaları yalanladı

FETÖ'nün eğitim imamı olan Cemal Bulut PKK'ya sızan emniyet ve MİT görevlilerini terör örgütlerine sızdırdığı iddia edilen Cemal Bulut iddiaları yalanlarken, telefonunun HTS kayıtları sinyallerinin Metina'dan çıkması içinde "Hiç Gitmedim" dediği ortaya çıktı.

FETÖ'nün imamı Cemal Bulut iddiaları yalanladı
FETÖ'nün doğu illerindeki kurumlarında görev yapan,sonra da FETÖ'nün Türkiye Eğitim İmamı olduğu iddia edilen Cemal Bulut'un ifadesinde PKK'ya sızan devlet görevlilerinin isimlerini sızdırdığını yalanladığı ortaya çıktı. Cemal Bulut'un cep telefonunun HTS kayıtları Irak'taki Metina'dan sinyal vermişti. Cemal Bulut bunu da yalanladı ve "Oraya hiç gitmedim." dedi. 
      
Amerika gezisinde Fetullah Gülen'in ziyaret ettiğini ve toplantılarına katıldığını kabul eden Cemal Bulut,örgüt üyesi olmadığını söyledi. ByLock programını bir süreliğine kullandığını söyleyen Cemal Bulut,merak ettiği için yüklediğini söyledi. Bank Asya'da hesabı olmayan Cemal Bulut'un bankalarda 1 milyon 200 bin TL parası olduğu tespit edildi. 

Cemal Bulut'un ticari faaliyetler bahanesiyle Metina'ya gittiği ve burda PKK'ya FETÖ üyelerinden aldığı terörle mücadelede kullanılan kozmik bilgileri ve istihbarat çalışmalarına ilişkin belgeleri, PKK'ya sızan MİT ve Emniyet Mensuplarının listesini sızdırdığı iddia ediliyor.