FLAŞ! Van'da 5 kişi Korona Virüs şüphesiyle tedavi altına alındı

Van'da 5 kişinin Korona Virüs şüphesiyle tedavi altına alındığı öğrenildi. Gelen son dakika haberlerine göre İran'dan Van'a giriş yapan 3 Türk vatandaşında yüksek ateş çıkınca Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındılar. Hakkari'de de bir anne ve çocuğu yüksek ateş nedeniyle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

FLAŞ! Van'da 5 kişi Korona Virüs şüphesiyle tedavi altına alındı

İran'da ortaya çıkan Korona Virüsü nedeniyle Van'da yaşayan vatandaşlar da tedirgin var. Günde yüzlerce kişinin İran'a açılan Kapıköy Sınır Kapısı'ndan giriş yaptığı Van'da bugün İran tarafından gelen 3 Türk vatandaşında yüksek ateş tespit edilince Van Bölge ve Araştırma Hastanesi'e götürülerek tedavi altına alındılar. Yüksek ateşle gelen hastalarda Korona Virüsü'yle ilgili araştırmaların yapıldığı belirtiliyor. Resmi Makamlar blgiyi doğrularken bu kişilerde Korona Virüsü olduğunu söylemek için henüz çok erken olduğunu söylediler. 


Ayrıca Hakkari'den Van'a getirilen bir anne ve çocuğunda da yüksek ateş görülünce onlarda Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Annenin durumunun biraz düzeldiği fakat çocuğundaki yüksek ateşin hala tedavi ettiği belirtilen hastalar tedavi altında tutuluyorlar. 


Van Valiliği yetkilileri 5 kişinin virüs şüphesiyle hastanede tedavi altında tutulduğunu doğrulurken, virüsün olup olmadığıyla ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu dile getirdiler.