Gaziantep Son Dakika Haberleri: Polis Alarmda!

Gaziantep'ten gelen son dakika haberlerine göre 2 ayrı saldırıyı atlatan polis her yerde alarmda! Akşam saatlerinden sonraki silahlı saldırı ertesi polis şehirde kuş uçurtmuyor. Çalıntı olma ihtimaline karşı durdurulmak isterken kaçan araca ateş açıldı.

Gaziantep Son Dakika Haberleri: Polis Alarmda!
Gaziantep'te bugün Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı sonrası sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Akşam çalıntı bir aracı farkeden polis,aracın bombalı eylemlerde kullanılabileceği ihtimali üzerine durdurmak isteyince araç içindeki şahıslar kaçmaya çalışırken kaldırıma çarparak durabildiler. Araçta bulunan 2 şahıs akşamın karanlığından yararlanarak kaçtı 1 kişi ise vurularak yaralı bir şekilde ele geçirildi. Kaçan 2 kişinin yakalama çalışmaları sürerken polis teyakkuzda,şehrin her yerinde kaçan şahısları arıyor. 

 

Öğretmenevleri Mahallesi'nde meydana gelen olayda çalıntı olduğu tespit edilen aracı durdurmaya çalışan polisten kaçan araç içindeki şahıslar bir parkın kaldırımına çarparak durdurabildiler. Araçtakilerden birini polis bacağından vurarak yaraladı ve bu şahıs yakalandı, diğer 2 şahıs ise kaçmayı başardı ve polis her yerde kaçan şahsı arıyor. 

 

Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırı da ise teröristle çıkan çatışmada etkisiz hale getirilmiş ve 1 polis memuru yaralanmıştı. Polis memurunun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.