Gaziantep'li Mustafa Yazgan Şırnak’ta şehit oldu

Şırnak'ın Gabar dağlarında şehit olan 2 askerden birinin Gaziantep'li Mustafa Yazgan olduğu öğrenildi. Baba haberine acı haberi vermeye giden askerleri görünce yıkılan şehidin ailesi, teröre lanet okudu. Türk Bayrakları'nın asıldığı şehidin evinde acı var.

Gaziantep'li Mustafa Yazgan Şırnak’ta şehit oldu

Bugün yine yürekleri yakan bir habe geldi. Şırnak’ta GabarDağları’nda tespit ettikleri PKK’lı teröristlere karşı düzenlenen operasyondaşehit olan askerlerden biri Gaziantep’li Teğmen Mustafa Yazgan. Acı HaberMustafa Yazgan’ın baba ocağına ateş gibi düştü.

Bugün Şırnak’ta PKK’ya karşı yürütülen bir operasyonda 2askerimiz şehit olmuş 4 askerimizde yaralanmıştı. Şehit olan askerlerdenbirinin 28 yaşındaki Teğmen Mustafa Yazgan olduğu öğrenildi. Gaziantep’inŞehitKamil İlçesi’nde oturan baba evine acı haber ulaşması sonrası eve TürkBayrakları asıldı.

Askeri yetkililerin sağlık ekipleri kontrolünde verdiklerihaber sonrası baba evinde feryatlar yankılandı. Şehidin hayatta olan annesi vebabası gözyaşlarına boğuldu. 4 çocuklarından biri olan Mustafa’nın şehadethaberiyle yıkılan anne baba teröre lanet okudu.