Eda Ece Sessizliğini Bozdu

Eda Ece yaklaşık 5 yıldır ilişki yaşadığı Buğrahan Tuncer ile yakın zamanda aile arası yapılan sade bir törenle nişanlandı.

Eda Ece Sessizliğini Bozdu

Yapılan nişan sonrasında ortaya atılan bir dedikodu Eda Ece’yi isyan ettirdi. Uzun süredir birliktelikleri devam ederken Buğrahan Tuncer ve Eda Ece çifti evlilik kararı almıştı. Bu yaz evlenme planları yapan çift, yakın zamanda nişanlandı. Aile arasında evliliğe dair ilk adım atılırken nikâh tarihi de 20 Haziran olarak belirlenmişti. 20 Haziran’da nikâh masasına oturacak olan çift hazırlıklara devam ediyor.

Bir süre önce düğün masraflarını Eda Ece’nin karşılayacağına dair bir iddia ortaya atılmıştı. Bu iddia üzerine Eda Ece isyan etti ve açıklamalarda bulundu. Eda Ece yaptığı açıklamada özellikle sevgi ve saygının her zaman ön planda olduğunu söylemlerinde dile getirdi. Bu doğrultuda inanılmayacak boyutta yalan haberlerin çıkarılmasına üzüldüğünü de ifade eden söylemlerde bulundu. Pek çok hayranı ve sevenleri çıkan haberlerin yalan olduğunun farkında olduğunu da vurgulayan Eda Ece artık bu tarz haberlerle anılmak istemediğini de ifade etti.

20 Haziran Nikâh Tarihi Olarak Belirlendi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer nikâh tarihine 20 Haziran olarak belirlerken bir yandan daha düğün hazırlıklarına devam ediyor. Başarılı oyuncu Eda Ece nişanlısı milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile yakın zamanda evlenecek.

eda-ece-ve-bugrahan-tuncer-dugune-gunler-kala-nisanlandi-eda-nisan-kiyafetiyle-kugu-gibi-evlilige-doydum-9-kez-1682654723199.jpg

6 sezondur Fox TV ekranlarında yayınlanan yasak elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece bu karakterle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Oldukça sevilen ve beğenilen ünlü oyuncu Eda Ece bu sezon dizinin final yapması ile birlikte evlilik kararını almıştı. Şimdilerde final hazırlığı devam ederken bir yandan da düğün hazırlıklarına devam eden Eda Ece 20 Haziran’da 5 yıllık sevgilisi milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine girecek.

Yasak elma dizisinden önce de pek çok projede yer almış olan Eda Ece aynı zamanda film projeleri ile de ilgi çekmişti. Pek çok komedi ve sinema filmlerinde yer alan Eda Ece, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde de büyük bir duyarlılık göstererek, bir kez daha sevenlerinin beğenisini topladı.