Hamile kadına saldıran zanlı için istenilen hapis cezası belli oldu

Manisa Turgutlu’da hamile kadına saldırı yapan zanlı hakkında karar verildi.

Hamile kadına saldıran zanlı için istenilen hapis cezası belli oldu

Manisa Turgutlu’da  hamile kadına yönelik şiddet hakkında yeni gelişme… Turgutlu’da parkta meydana gelen ve spor yapan 32 yaşındaki E.T.’ye yönelik saldırıyı gerçekleştiren, 34 yaşındaki D.K. hakkında soruşturma tamamlandı.

 

Milliyet’te yer alan habere göre;  K.’nın ilk kez bir fotoğraf kamuoyuna ile paylaşmasının ardından, hazırlanan iddianamede K. Hakkında E.T. dışında N.Ç. adlı kadına yönelik şiddet eyleminde dolayı da ceza talep edildiği öğrenildi.

 

Hazırlanan iddianamede, D.K. hakkında müşteki N.Ç.’ye yönelik hakaret ve cinsel saldırı suçlarından dolayı 14 yıla kadar; müşteki E.T.’ye yönelik ise, kasten yaralama ve hakaret suçlarından dolayı 6.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı öğrenildi. E.T.’yi darp ettiği iddiasıyla 3 gün boyunca tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen, M.T. hakkında ise takipsizlik verildiği öğrenildi.

 

Hazırlanan iddianemye göre; zanlı D.K. E.T.’den önce önce  11 Kasım’da tacize uğrayan N.Ç.’nin polise yaptığı ihbarda, ‘'Bu gündemdeki bayanı taciz eden şahıs beni de yaklaşık 1 hafta önce aynı yerde taciz etmişti. XXX plakalı aracı kullanan aynı şahıştı. Bilgi almak isterseniz benimle irtibat kurabilirsiniz' şeklindeki ihbar ile yakalandığı ortay çıktı.

 

D.K. tarafından taciz edildiğini iddia eden ve K.’nın yakalanmasında polise yardımcı olan, N.Ç.’nın iddianemeye geçen ifadeleri ise şöyle;

 

N.Ç.’nin açıklamarı ise şöyle; “25 Kasım, akşam saatlerinde evime gidiyordum. Arkamdan bir araç sesi duydum. Yaya kaldırımında olduğum için aracı önemsemedim. Aracın sürücüsü aracın camından sarkarak kalça ve bel kısmıma vurdu. Eliyle mi  yoksa başka bir cisimle mi vurduğunu fark edemedim. Şahıs bana 'Seni bir daha burada bu saatte görürsem, seni sinkaf ederim' dedi. Plakasını aldım ama korktuğum için polise ihbar etmedim. Ebru Tireli benzer olaya maruz kalınca durumu polislere bildirdim. Bu kişiden şikâyetçiyim."