Bir Süredir Birliktelik Yaşayan Tuana Türkay ve İzzet Antebi Ayrıldı

Yeni bir iddiaya göre İlhan ki dağlarıyla sarsılan Tuana Türkay ve İzzet Antebi ayrıldı. 1 yıldır ilişki yaşayan çiftin ilişkileri bitti.

Bir Süredir Birliktelik Yaşayan Tuana Türkay ve İzzet Antebi Ayrıldı

Geçtiğimiz marttan bu yana birliktelik yaşayan Tuana Türkay ve İzzet Antebi’nin ilişkisi güzel bir şekilde devam ediyordu. Daha önce Didem Sarı ile evli olan İzzet Antebi, birliktelik yaşadığı Tuana Türkay’ı çocukları ile de tanıştırmış ve ilişkilerini ciddi bir şekilde devam etmişlerdi. İzzet Bey’in çocukları ile daha kaynaşan Tuana Türkay aileyi de karışmış ve oldukça iyi anlaşmışlardı. Geçtiğimiz yaz pek çok mutluluk pozu veren Tuana Türkay ve İzzet Antebi bu mutluluk pozları üzerine yakın zamanda ilişkilerini sonlandırdı. Şimdilerde ayrılık haberleri ile gündemde olan çift sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Bir şekilde devam eden birlikteliklerinin ihanetle sonuçlanması iddiaları gündeme geldi.

İlişki İhanet Yüzünden mi Bitti?

Ortaya atılan iddialara göre ilişkilerinin ihanet yüzünden bittiği söyleniyor. Her ikisinin de birbirine karşılıklı bir şekilde ihanet ettiği söylenirken Tuana Türkay’ın baş harfi a olan yapımcı biri ile ilişki yaşadığı iddiası ortaya atıldı. Aynı zamanda sosyetik playboyunda pek çok sayısız güzelliğe kaçamaklar yaşadığı iddia edildi. Böylelikle ilişkinin ihanet zincirleri sebebiyle bittiği söylendi. Karşılıklı ihanet iddiası ile gündemde yer alan çift ilişkilerini sonlandırarak sosyal medyada takipleşmeyi de bıraktı.

32 yaşındaki güzel oyuncu Tuana Türkay sosyal medyadaki paylaşımları ile şimdilerde sıklıkla gündeme geliyor. Eski sevgilisine sıklıkla göndermeli paylaşımlar yapan Tuana Türkay ilgi çekici paylaşımlarda bulunuyor.

Tuana Türkay’ın Gündeme Gelen Özel Hayatı

Daha önce pek çok dizi ve film projelerinde yer alan Tuana Türkay projeleri ve özel hayatı ile sıklıkla gündeme geliyordu. Şimdilerde yeniden özel hayatı ile gündemde olan Tuana Türkay İzzet Antebi ile bir yıldır ilişki yaşıyordu. Ciddi şekilde ilerleyen ilişkilerinde aynı zamanda İzzet Antebi’nin çocukları ile tanışan Tuana Türkay şimdilerde ilişkisini sonlandırdı. İhaneti iddiaları ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Güzel oyuncunun Sosyal medya paylaşımlarına genellikle eski sevgilisine gönderme olarak düşündüren paylaşımlarına ise devam ediyor.