İstanbul'da yol durumu! Trafik kilitlendi

İstanbul'da yol durumu kar yağışıyla beraber kilitlendi. Trafik yoğunluğunun yüzde 90'nın üzerine çıktığı İstanbul'da akşam iş saatinin olmasıyla birlikte trafik yoğunluğu oldukça arttı. İşte İstanbul'da kar yağışı sonrası trafik yoğunluğuyla ilgili haberler..

İstanbul'da yol durumu! Trafik kilitlendi

İstanbul'da günlerdir uyarısı yapılan kar yağışı sonrası 19:30 sularında trafikteki yoğunluk yüzde 90'a ulaştı. İstanbul'da trafik yoğunluğunu gösteren genelde yeşil ve kırmızı renklerin olduğu harita akşam saatlerinde kıpkırmızı oldu ve arabalar adeta metre metre ilerlediler. 

Haber Gazete'nin edindiği bilgilere göre 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Köprüsü'nde trafik tamamen kilitlendi ve araçlar santim santim ilerlemeye başladı. Kar yağışının tipi şeklinde sert bir rüzgarla birlikte yağması sürücülerin işini daha da zorlaştırdı. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri yollarda tuzlama ve temizleme işlemlerine başlarken yer yer maddi hasarlı küçük trafik kazaları haberleri de gelmeye başladı. TEM'de Ahmediye Büyükçekmece yönünde zincirleme bir trafik kazası meydana geldi ve kazanın meydana geldiği trafik şeridi trafiğe kapatıldı ve trafik tek şeritten oldukça ağır bir şekilde yürüyor. 

D100'de Çamlıca Uzunçayır arasında çift yönlü bakım ve onarım çalışmasının olması o bölgede trafiği kar yağışının etkisiyle durma noktasına getirdi. 

AKOM kar yağışını şehrin bir çok noktasındaki kameralarla takip ediyor ve buzlanmaya ve kazalara karşı ekipler her an teyakkuzda bekliyor. İstanbul Trafiği'nden son durumla ilgili detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.