İzmir Adliyesi'ndeki saldırıda ölen ve yaralananların isimleri (güncellendi)

İzmir Adliyesi'nde meydana gelen patlamada ölü ve yaralılar olduğu belirtiliyor. İzmir Adliyesi'ndeki bombalı araçlı patlamayla ilgili yayın yasağı getirildi. İzmir'deki patlamayla ilgili resmi açıklama bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklama yapması bekleniyor.

İzmir Adliyesi'ndeki saldırıda ölen ve yaralananların isimleri (güncellendi)

İzmir'den gelen son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. İzmir Bayraklı Adliyesi'ne bombalı araçla yapılan saldırıda 2 terörist etkisiz hale getirilirken 1 teröristinde olay yerinden kaçtığı belirtiliyor. 


İzmir Adliyesi'nde meydana gelen patlamada 1 şehidin olduğu ve 10 civarında kişinin yaralı olduğu belirtiliyor. İzmir patlamasında ölen ve yaralananların isimlerini Resmi Bilgiler dahilinde sizlerle paylaşacağız. İzmir Adliyesi'nin içinde bulunanların güvenlik nedeniyle dışarıya çıkarılmadığı ve olay yerinde başka bir şüpheli paketinde tespit edildiği belirtiliyor. 


İzmir Cumhuriyet Başsavcısı isimleri açıkladı. Musa Can isimli bir zabıt katip ve Fetih isimli bir polis memuru şehit oldu.



Yaralıların isimleri ise şu şekilde:
 

Mehmet Ali Gökçe (Polis)
Oğuzhan Batuhan Atik (Polis)
Bülent Karagöz
Cansu Güler
Gökhan Mertol
Nadire Ayçiçek
Sibel Avcı
Ersoy Kaya
Feride Karamıkoğlu


ANADOLU AJANSI SON DAKİKA OLARAK 1 POLİSİN VE 1 ADLİYE ÇALIŞANININ ŞEHİT OLDUĞUNU AÇIKLADI


İzmir Bayraklı Adalet Sarayı'nın içinde bulunan polis kulübesini hedef alan saldırıyla ilgili RTÜK'ten geçici yayın yasağı getirildi. Saldırıyı hangi örgütün üstleneceği merak ediliyor. Bu adliyenin FETÖ soruşturmalarında da önemli bir yeri olduğunu ve FETÖ davalarının ilk başlatıldığı adliye olduğuna da dikkat çekiliyor 


Reina saldırısı sonrası dünde Konya'da kaybolan 3 aile İzmir'de tespit edilerek gözaltına alınmıştı.