İzmit'te Reina Saldırganı alarmı!

İzmit'te bu akşam sıcak saatler yaşandı. İzmit Şehirlerarası Polis Terminali'nde polise gelen Reina Salgırganı'nı gördük ihbarı sonrası polis ekipleri otogara intikal etti. Her tarafı çevrilen otogarda salgırgan arandı.

İzmit'te Reina Saldırganı alarmı!

Bu akşam İzmit Otagarı’nda Reina saldırganı alarmı verildi. Polise gelen bir ihbarda Reina Saldırganı’na çok benzeyen bir kişinin otogarda görüldüğü ihbarı yapıldı. Olay yerine intikal eden polis saldırganı aradı. 

Bu akşam İzmit Otagarı’nda bir vatandaşın Reina Gece Kulübü’ne saldıran teröristi gördüğü yönündeki ihbar üzerine otogara Özel Harekat Polisleri sevkedilerek arama başlatıldı. Otogar ve etrafı didik arandı ve ama söz konusu eşgale uygun kişi bulunamadı. 

39 kişinin ölümüne 65 kişininde yaralanmasına neden olan saldırganın yakalanması için vatandaşlar büyük bir duyarlılık gösteriyor.  İzmir Şehirlerarası Otogarı’nda arama çalışmalarını tamamlayan polis eşgale uygun şahsı bulamadı. 

Söz konusu teröristin arama çalışmaları devam ediyor ve emniyet görüldüğü yerde direk 155 Polis İhbar Hattı’nın aranmasını istedi.