Kilis ve Reyhanlı'ya 6 roket atıldı!

Kilis ve Reyhanlı'ya 6 roket daha atıldı. Kilis'e düşen roketlerden birinin patlamadığı öğrenildi. Kilis ve Reyhanlı'daki saldırılarda 1 şehidimiz ve 10 yaralımız olduğu belirtildi.

Kilis ve Reyhanlı'ya 6 roket atıldı!

Kilis ve Reyhanlı'ya ayrı ayrı 6 roketli saldırı düzenlendi. 

Reyhanlı'ya 3 roket atıldı: 1 şehit, 8 yaralı

Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen 3 roketin Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düşmesi sonucu 1 kişi şehit oldu, 5 kişi yaralandı.

Terör örgütü mensuplarınca atılan roketler Fidanlık Mahallesi'nde eski sanayi bölgesi ile Adabucak Mahallesi'ne ve Kırıkhan-Reyhanlı karayolu kenarına düştü. Sanayi bölgesindeki bir iş yerine düşen roket nedeniyle 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güvenlik güçleri olay yerlerindeki incelemelerini sürdürüyor. 

Kilis'e de 3 roket düştü

Suriye'deki terör örgütleri tarafından ateşlenen 3 roket, Kilis'e düştü. Roketlerden birinin patlamadığı öğrenilirken, ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin'de bulunan terör mevzilerinden ateşlenen 3 roket Kilis'e düştü. Roketlerden biri eve, biri de yola isabet etti. Patlamadığı öğrenilen bir roketin ise kontrollü şekilde patlatılacağı bildirildi. İlk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.