'Oğlum Bak Git 2' video kırdı geçirdi

Paylaşım rekorları kıran motorcu ve kamyonetçi kavgası sosyal medyada "oğlum bak git" paylaşımıyla fenomen olan temizlik görevlisi ile küçük çocuğun kavgasını aratmadı.

'Oğlum Bak Git 2' video kırdı geçirdi
Olay bir süre önce Yalova'da meydana geldi. Motorcunun kaskında takılı kameraya saniye saniye yansıyan görüntülerde; 150 kilometre hızla giden motosiklet sürücüsünün önüne, karayolunu yatay geçen kamyonet çıkıyor.

Durmakta zorlanınca zor anlar yaşayan motosiklet sürücüsü küfür edip, tali yoldan devam eden kamyonetin önünü kesiyor. Motosiklet sürücüsü kamyon şoförüne "Bilerek mi yaptın dayı bunu?" diye sorunca kamyonet sürücü "evet bilerek yaptım, seni gördüm, mesafeyi ayarladım" diye cevap verince tartışma başlıyor.

Uzun süre tartışma sürdükten sonra motosiklet sürücüsü kamyonetçi dayıyı adeta çileden çıkarıyor.

 Kamyonetten eline keser alıp “Oğlum bak git. Oldu bir kere, öleyim mi? demesi üzerine motosikletli genç "Öl dayı, öl, ya ben ölseydim ne olacaktı" diye cevap veriyor. Bunun üzerine iyice sinirlenen kamyonet sürücüsü bir kez daha "Oğlum bak git" parçalayacağım şimdi motorunu diyerek elindeki keseri motosiklete doğru tutuyor. Bunun üzerine genç de "Kır beni, malımla mı korkutacaksın" ifadelerini kullanıyor. Dakikalarca devam eden tartışmanın sonunda "elimden bir kaza çıkacak, motorculara saygım var" diyerek aracına binen yaşlı adam yoluna devam ediyor.