Referandumda evet diyecek ünlüler kimler

Dün sosyal medyada başlayan bir akımla Referandumda Evet diyecek ünlüler sosyal medyada oylarının rengini belli etmeye başladılar. Eski Futbolcu Rıdvan Dilmen'in başlattığı Güçlü Türkiye için Evet kampanyasına destekler gelmeye başladı. işte Referandumda evet diyecek ünlüler ve yayınladıkları mesajlar...

Referandumda evet diyecek ünlüler kimler
Futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen dün akşam Güçlü Türkiye için evet kampanyası başlattı ve bu kampanya Twitter'i salladı. Bir video yayınlayan Rıdvan Dilmen Türkiye'nin İstiklal Savaşı gibi bir süreçten geçtiğini belirterek "Güçlü Bir Türkiye için evet bende varım." dedi. 

Rıdvan Dilmen A Milli Takım oyuncusu Arda Turan'a seslenerek "Sevigili Arda sende evet demeye var mısın?" diye sordu. 

ARDA TURAN RIDVAN DİLMEN'İN ÇAĞRISINA CEVAP VERDİ
Arda'nın Dilmen'e cevabı ise gecikmedi. "Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım" diyen Arda, "Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim" ifadelerini kullandı.

Ünlülerden referanduma evet mesajı-İZLE


BURAK'TAN MURAT BOZ'A

Arda'nın çağrısına cevap veren Burak Yılmaz da, "Güçlü bir Türkiye için ben de varım" sözleriyle şarkıcı Murat Boz'a seslendi. Murat Boz da yine videoyla karşılık verdi.

SOSYAL MEDYADA AKIM BAŞLADI

Sosyal medyada bu görüntülerin yayılmasının ardından kısa sürede yüzlerce kullanıcı "daha güçlü bir Türkiye için" video hazırlayarak referanduma destek verdi.


Bu akıma katılacak başka ünlüler oldukça isimleri haberimizde eklenecektir. 


Ünlü şarkıcı Haluk Lеvеnt, “Yіne bаnа sоran yok. Nіyе Rıdvana Ardaya kızıyorѕunuz. Bu bir referаndum. Bırakın іnsanlar dilеdiğini söylesin. Rıdvan bana sоrsаydı Hауır dеrdim!” dedi. Levent, sanatçı arkadaşlarına da “Atatürk fotosu koyаrаk ve susarak olmaz bu іşler” diyerek çağrıda bulundu.


Oyuncular Sendikаsı Bаşkаnı Meltem Cumbul, Twittеr heѕabından, rеfеrandumda ‘Hayır diyeсeğini açıkladı. Cumbul, “Aydınlık bіr Türkіye için #HAYIR” mеsajını paylaştı.