Reina saldırganın kaçış anı videosu yayınlandı

Reina saldırganın onlarca kişiyi öldürdükten sonra nasıl kaçtığı çok konuşuldu tartışıldı. HaberTürk Televizyonu bir gazetecilik başarısına imza atarak Reina Saldırganı'nın kaçış anının video görüntülerine ulaştı ve son dakika haberi olarak yayınlandı.

Reina saldırganın kaçış anı videosu yayınlandı

Reina saldırganın nasıl kaçtığına dair pek çok yorum yapıldı, pek çok şey yazıldı çizildi. Kaçarak giden diyen de oldu kendini denize attığını söyleyenlerde.. HaberTürk Televizyonu'ndan Osman Girgin saldırganın Reina katliamı sonrası nasıl kaçtığının video görüntülerine ulaştı. 

 

Saldırı sonrası yola çıkan saldırganın oldukça sakin davranması dikkat çekti. Yolda taksi bekleyen saldırgan gelen bir taksiye biniyor. Taksiciye parası olmadığını söylüyor ve taksici onu kabul etmiyor ve aşağı iniyor. Taksinin kapısını bile kapatırken öyle sakince kapatıyor ki saldırgan..

 

Daha sonra yukarı aşağı gidip gelirken bir kaç taksi geçiyor ve gelen taksilerden birine biniyor. Saldırgan bir taksi alıyor ve gidiyor. Saldırganın parası yoktu çünkü parasını üzerini değiştirirken montunun cebinde unutmuştu. Saldırganın Reina'da bıraktığı montonun cebinden 500 TL para çıkmıştı. 


Saldırganın Reina'ya Zeytinburnu tarafından geldiği ve giderkende tekrar o yöne gittiğini tespit eden polis bu akşam Zeytinburnu'nda 3 ayrı noktada operasyon yapıyor ve operasyonda bir şüphelinin kendini camdan aşağı atarak yaralandığı bilgisi var. 


İŞTE O KAÇIŞ ANININ VİDEOSU