Reina Saldırısı’nda ölenlerin isimler ve yaralıların isimleri

Terör yüzünü İstanbul’da yılbaşında da gösterdi. Dün gece İstanbul’un ünlü gece kulüplerinden Reina’da yeni yıl sevincini yaşayan insanların üzerine içeri giren bir terörist tarafından ateş açıldı. 39 kişinin hayatını kaybettiği olayda 60 civarında yaralı var.

Reina Saldırısı’nda ölenlerin isimler ve yaralıların isimleri

(Saldırıda ölenlerin ve yaralıların isim listesi resmi açıklamalar dahilinde ve haber ajanslarının geçtiği haberlere göre sürekli güncellenecektir)


Haber Gazete’nin edindiği bilgiye göre; İstanbul’da yaşanan saldırı da saldırganın önce Arapça bir şeyler dediği, daha sonra da gece kulübünde bulunanların üzerine elindeki silahın şarjörünü bitirene kadar ateş açtığı belirtiliyor. Daha sonra güvenlik kameralarından tespit edilen görüntülere göre saldırgan eylemini gerçekleştirdikten sonra, büyük bir soğukkanlılıkla üstüne değiştirdi ve panikle olay yerinden kaçışanların arasına karışarak olay yerinden uzaklaştı.


ÖLÜ VE YARALILARIN İSİMLERİ

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerden 21 kişinin kimliği belirlendi. 16’sı yabancı uyruklu 5’i de Türk vatandaşı olan 21 kişinin kimlik bilgilerinin açıklanması bekleniyor.


Yaralılar özellikle Şişli Etfal ve Ortaköy Devlet Hastanesi’nde bulunuyor. Şişli Etfal Hastanesi’nde 3’ü yoğun bakımda olmak üzere 6 yaralı var. Burda da bir isim listesi var ulaşılmaya çalışılıyor.


İŞTE ÖLENLERİN HAYAT HİKAYELERİNİN YER ALDIĞI HABERİMİZ

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Alçak saldırıda ölenlerin kimlikleri de belli olmaya başladı. İşte kimliği tespit edilenler

-Polis memuru Burak Yıldız
-Güvenlik görevlisi Fatih Çakmak
-Turizmci Ayhan Arık
-Yunus Görmek,
-Özel güvenlik görevlisi Hatice Karcılar,
-Bahadır çakır,
-Mustafa Jalal Abbas,
-Mustafa Kaya,
-Baran Cemal,
-Mustafa Barın,
-Kenan Kutluk,
-Ahmet Saud Alfadul,
-Muhammed Said Alfadul,
-Hatice Aslandoğdu,
-Mustafa Seymen,
-Hatice Uyar

 

YARALILARIN İSİMLERİ

-Lütfü Uyanık (Şişli Etfal’de yatıyor)


ŞEHİT POLİS BURAK YILDIZ

Reina saldırısında hayatını kaybeden polisin Burak Yıldız olduğu açıklandı. Polisin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 


HASTANE'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Şişli Etfal Hastanesi ziyaretlerinden sonra bir açıklama yaptı. Hayatını kaybedenlerin çoğunun yabancı uyruklu olduğuna dikkat çeken Recep Akdağ, 65 yaralı olduğunu ve 4'ünün ağır yaralı olduğunu söyledi. 


Ardından konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, edindikleri bilgiye göre hayatını kaybedenlerin içinde 4-5 kişinin gece kulübü çalışanları olduğunu öğrendiklerini söyledi. 


BEŞİKTAŞ SALDIRISINDAN KURTULAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Reina gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Fatih Çakmak’ın Beşiktaş’ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen saldırıdan kurtulduğu ortaya çıktı. 


HASTANE ÖNÜNDE LİSTE OLUŞTURULUYOR

Saldırı sonrası Vatandaşlar, Reina saldırısında yaralanan yakınlarının hastanede olup olmadığını hastane görevlilerine  sorarak liste oluşturuyor.