Reina saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu mu?

Dün gece yılbaşında Ortaköy’de Reina’daki saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliğini tespit çalışmaları devam ediyor. Kamera görüntülerinden eşgali net bir şekilde belirlenen salgırganın olay yerine geldiği taksiye bindiği yerdeki kameralar inceleniyor. Nerden geldiği tespit edilmeye çalışılıyor.

Reina saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu mu?

HABER GAZETE- İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında eylemigerçekleştiren teröristin kim olduğu bilgisine ulaşılmaya çalışıyor. İstanbulpolisinin yakalamak için alarma geçtiği teröristin eşgalinin güvenlikkameraları tarafından çekildiği belirtiliyor. Olay sonrası gece kulübündençıkarak kaçtığı tespit edilen salgırganın nereye gittiği de yine mobeseleraracılığıyla bulunmaya çalışılıyor.


Üzerindeki montu ve beresiyle içeri giren teröristin eylemigerçekleştirdikten sonra içerde üzerindeki montu çıkararak kıyafetinideğiştirdiği, silahını ve şarjörünü Reina'ya bırakarak olay yerinden uzaklaştığıbelirtiliyor. Teröristin içerde Arapça konuştuğu yönünde görgü tanıklarının daifadeleri var.


Saldırgan eşgalinin ilerleyen saatlerde basına servis edilebileceği ve vatandaşlardan gördüğünüz yerde ihbar edin şeklinde destekistenebileceği belirtiliyor. 


Teröristi arama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristin sadece bir kişi olduğunu ve içeriye mont ve pantolonla girip çıkışta farklı kıyafetlerle çıktığını söyledi. Henüz bir terör örgütü ismi zikretmek için erken olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, bilgileri netleştirdikten sonra gerekli açıklamayı yapacaklarını söyledi.