Reina saldırısını yapan teröristin fotoğrafları

Son Dakika! Reina saldırısını yapan teröristin fotoğrafları basınla paylaşılmaya başlandı. Teröristin en net fotoğrafı biraz önce kamuoyuyla paylaşıldı. Yüz profiline bakılarak Kırgız yada Özbek asıllı olabileceği belirtilen terörist İstanbul'un dört bir yanında aranıyor.

Reina saldırısını yapan teröristin fotoğrafları

Son Dakika! Reina saldırısını yapan teröristin en net görüntü polis tarafından basınla paylaşıldı. Çekik gözleri ve yüzne hakim elmacık kemikleriyle dikkat çeken teröristin Kırgız asıllı olabileceği belirtiliyor. 8 kişinin gözaltına alındığı Reina Saldırısı’nı yapan terörist her yerde aranıyor. Yayınlanan bu fotoğraftan sonra Bursa’dan bir ihbar geldi.


Yılbaşı gecesi İstanbul’un Ünlü Gece Kulübü Reina’yı basarak 39 insanı katleden saldırganın güvenlik kameralarınca çekilen en net görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. İsmi ve uyruğu net olarak açıklanmayan teröristin, çekik gözleri dikkat çekiyor. 



Bu da Kırgız yada Özbekistan asıllı olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Kırık bir Türkçe konuştuğu bilinen teröristin yakalanmasına dair çalışmalar sürüyor.


Son dakika: Reinadaki teröristin en net görüntüsü


Reina’da kanlı saldırıyı gerçekleştiren teröristin en net fotoğrafı akşam saatlerinde haber ajanslarına düştü. Yüzüne hakim geniş elmacık kemikleri ve çekik gözleriyle dikkat çeken teröristin bir başka görüntüsünde de üzerinde koyu renkli anorak bulunuyor.