Reşadiye'de kaybolan çocuklarla ilgili yeni gelişme!

Tokat Reşadiye'de kaybolan 2 çocukla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşanıldı. Çocuklardan Dursun Kağan'ın babası İbrahim Taşçı katıldığı bir televizyon programında önemli itiraflarda bulundu. İbrahim Taşçı çocukların kaçırılmış olabileceğini belirterek,evli bir kadınla ilişkisi olduğunu itiraf etti.

Reşadiye'de kaybolan çocuklarla ilgili yeni gelişme!
Tokat Reşadiye'de 1 yıl önce kaybolan iki çocukla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Çocuklardan 5 yaşındaki Kağan'ın babası bugün İnci Ertuğrul'un yeni başlayan programına konuk oldu. Müge Anlı'yla Tatlı Sert programı formatında olan programda kayıp kişiler aranıyor.

Kaybolan Çiçekler programına konuk olan İbrahim Taşçı, bu programda evli bir kadınla ilişkisinin olduğunu ve çocukların kaçırılmış olabileceğini söyledi. 29 Aralık'ta kaybolan Bayram Erol ve Dursun Kağan'ın aileleri bugün İnci Ertuğrul'un programına konuk oldu. 

İnci Ertuğrul'un sorularını yanıtlayan İbrahim Taşçı,yaşadığı yasak ilişkiyi itiraf ederek evli olan başka kadınla ilişkisinden dolayı çocukların kaçırılmış olabileceği belirtiliyor. 

Baba Taşçı bazı şüphelerinin olduğunu belirterek, “Kaçırmış olabilirler. Benim muhatap olduğum kişinin çevresi olabilir. Bununla ilgili ifadelerimi verdim. 2 yıldır süren bir ilişkim vardı. İlişkimin olduğu kişinin eşi olayı çocuklar kaybolduktan sonra emniyette öğrendiler. Kaybolduktan sonra ilişkimi bitirdim. Ben bildiklerimi yetkililere anlattım” diye konuştu.