Sakarya'da kavga: Hasan,Nurettin ve Metin Yılmaz öldü

Sakarya'da meydana gelen akrabalar arasındaki tartışma,kavgaya dönüştü ve 3 kişi hayatını kaybetti. Hasan Yılmaz,Nurettin Yılmaz ve Metin Yılmaz 'ın hayatını kaybettiği kavganın nedeni araştırılıyor.

Sakarya'da kavga: Hasan,Nurettin ve Metin Yılmaz öldü

R.Y. isimli akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten akrabalarıyla tartıştığı,daha sonra silahını çekerek onlara ateş etmesiyle aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi. 


Tartışmanın sebebi henüz belirlenemezken R.Y'nin ateş açması sonucu 53 yaşındaki Hasan Yılmaz, 42 yaşındaki Nurettin Yılmaz ve 25 yaşındaki Metin Yılmaz ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ambulans çağırması ve polise haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ambulansla hastanelere götürürken,poliste R.Y. isimli şahsı gözaltına aldı. 

 

112 ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılıp Sakarya'daki hastanelere kaldırılan 3 kişi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. R.Y. gözaltına alınırken,olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.