Saldırganın yakalandığı sitede neler yaşandı?

Reina Saldırganı’nın kıskıvrak yakalandığı Esenyurt’ta bulunan o sitede oturanlar o anları anlattılar ve Reina saldırganının neden onların sitelerini seçtiğine dair yorum yaptılar. Gürültüleri kavga zanneden bir site sakinin 155’i arayarak ihbarda bulunduğu da anlaşıldı.

Saldırganın yakalandığı sitede neler yaşandı?

Dün akşam Esenyurt’ta bir sitede DEAŞ’ın bir hücre evi çökertildi. Üst güvenlikle korunan ve kartla girişlerin sağlandığı siteyi DEAŞ mensuplarının tercih etmesinin nedenin de güvenlik kamera olmaması olduğu ortaya çıktı.

Site sakinlerinden hiçbiri Reina saldırganını görmediğini fakat son 1 haftadır siteye gelip giden siyahi sayısında artış olduğunu ve bunun kendilerinin dikkatini çektiğini söyledi.


Bir site sakini de şöyle konuştu: “Saat 23:40’da birilerinin hızlıca yukarı çıktığını duydum. Daha sonra yat yat diye bağırma seslerinin geldiğini duydum. Sonra baktığımda site etrafındaki özel harekat polislerini fark ettim. Sonra adamı alıp götürdüler.” Dedi.


Reina saldırganın kendi sitelerinde yakalanmış olmasıyla şok olan site sakinleri sitenin yüksek güvenlikli bir site olduğunu ve güvenlik kamerası olmadığı için teröristlerin burayı tercih ettiğini söyledi. Site sakinleri Reina saldırganın bu sitede olduğuna dair hiçbir şeyden şüphelenmediklerini söylediler.


Operasyon yapılan dairede polisin aramalarının sabaha dekbsürdüğü belirtiliyor.