Siirt'te 2 kadın PKK'lı öldürüldü - Siirt Haber

Siirt Valliği yaptığı açıklamayla Siirt'te eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Siirt'in merkez Çal Mahallesi'nde bir eve baskın yapan Siirt Terörle Mücadele Polisleri,teslim olun çağrısında bulundu ama teröristler buna ateşle karşılık verdi. İşte Siirt'ten gelen o son dakika haberinin detayları..

Siirt'te 2 kadın PKK'lı öldürüldü - Siirt Haber

Siirt Valiliği'nden alınan bilgiye göre; gece saat 00:35 sularında Çal Mahallesi'nde bir eve baskın yapıldı. Evde saldırı hazırlığında olan iki teröristin olduğu ihbarına istinaden yapılan baskında, teröristlere teslim olun çağrısı yapıldı fakat teröristler buna ateş açarak karşılık verdiler. 

Yaşanan çatışmada 2 terörist silah ve teçhizatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Örgütün dağ kadrosundan oldukları değerlendirilen 2 teröristle birlikte çok sayıda silah ve mühimmatta ele geçirildi. 

 

Teröristlerle birlikte ele geçirilenler:  (1)Kaleşnikof Tüfek, (3) Kaleşnikof dolu şarjörü, (2) tabanca ve dolu şarjörleri,(3) anti personel roket mühimmatı, (2) antitank roket mühimmatı, 12 elbombası,  Hücum Yeleği ve çok sayıdafişek ele geçirilmiştir.