Tunceli'de 100 terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli Valiliği flaş bir açıklama yaparak etkisiz hale getirilen terörist sayısı ve Tunceli genelinde icra edilen operasyonlarla ilgili bir bilgilendirme açıklaması yaparak halkın teröre karşı verdiği mücadeleye dikkat çekti.

Tunceli'de 100 terörist etkisiz hale getirildi

100 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Tunceli Valiliği dün akşam yaptığı açıklamayla il genelinde yapılan operasyonlarda teknolojinin  de gücü kullanılarak 100 teröristin etkisiz hale getirildiğine dikkat çekerek hava operasyonları sonrası girilen alanlarda sığınak/barınak diye tabir edilen noktalarda saldırılar için hazırlanmış çok miktarda EYP ve bomba yüklü araçlar tespit edildiğini dile getirdi.

 

TEKNOLOJİNİN GÜCÜ KULLANILDI

Çok sayıda mühimmat ve silahın ele geçirildiği operasyonlar da teknolojik imkanların yanı sıra halkın gösterdiği katkı ve desteğin azınsanmayacak derecede çok olduğuna dikkat çekildi. 


Halkın terör örgütünün gerçek yüzünü gördüğünü söyleyen Tunceli Valiliği, daha yaşanabilir bir Tunceli tanımlamasıyla dikkat çeken bir vurgu yaptı. Halkın desteğini yanlarında hissettiklerini belirten güvenlik güçleri adına Valilik Tunceli halkına özverisinden dolayı teşekkür etti. Valilik halkın artık terörün kendisini temsil etmediğini açıkladı.