Esra Erol’da Caner evleniyor

Uzun zamandır süregelen evlilik proğramı Esra Erol’da Caner evleneceğini açıkladı. Canlı yayındaki son gelişmede Caner’in yaptığı açıklamalar izleyicileri merakta bıraktı.

Esra Erol’da Caner evleniyor
 Caner kiminle evlenecek

Ümreden yeni dönen Caner Esra Erol’da evliliğe karar verdiğini, evleneceği kişiyi cok sevdiğini ve pazartesi günü canlı yayında bunu açıklayacağını belirtti. Evlenme kararını ümrede aldığını söyleyen Caner, bu kişinin ruh eşi olduğunu ve onu çok sevdiğini belirtti. Açıklayacağım kişi önceden tanıdığım bir kişidir. Şu anda kendisi de bilmiyor. Onu çok seviyorum, eğer o da kabul ederse pazartesi günü canlı yayında yüzüğü takacağım dedi. 2017 yılı benim yılım olacak diyen Caner’in kiminle evleneceği merak ediliyor. Caner’in evleneceği kişi bilinmemekle birlikte yaptığı ve birlikteliği sırasındaki açıklamalar sonucunda Datça’lı gelin adayı Berke olabileceği ihtimaller arasında.



Evlilik programı sunucusu Esra Erol, Cuma hutbelerinde evlilik programlarıyla ilgili yapılan yorum ve eleştirilere üzüldüğünü belirterek, yoruldum ve bıktım açıklamasını yaptı.
Türkiye genelindeki bütün camilerde bugün Diyanet'in ‘Ahit, Akit, Misak olarak Nikah' konulu cuma hutbesi okundu. Hutbede, evlilik programlarına değinilerek, bazı yayınların aile mahremiyetinin çiğnenmesine ve nikâhsız birlikteliklerin adeta özendirilmesinin, aile anlayışında büyük tahriplere yol açtığı belirtildi. Evlendirme adı altında yapılan kimi programların ise aileye yönelik değerlerin istismar edilmesi ve ayaklar altına alınmasıyla aile müessesesinin itibarsızlaştırıldığı kaydedildi.

Esra Erol twitterdaki açıklamalarında “Yoruldum ve bıktım! Artık pes etmiştim ve bu haberler ile anılıyor olmak ağrıma gidiyor 2007 yılından beri yaptığım yayının son 2 yılda geldiği nokta. Meclis komissyonunda ve Cuma hutbesinde de konuşuluyor olması 2 yıllık çığlığımın farkına varılması demek kesinlikle katılıyorum” dedi