Aleyna Tilki yeni şarkısına hazırlanıyor.

Şöhret basamaklarını hızlı adımlarla tırmanan Aleyna Tilki, her gün başka bir olayla gündemde kendinden söz ettiriyor. Küçük yaşına rağmen bir çok ünlü şarkıcıyı sosyal medyada izlenme rekorlarıyla geride bırakan Aleyna Tilk'inin hayranları sabırsızlıkla yeni şarkısını bekliyor.

Aleyna Tilki yeni şarkısına hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde 16 yaşında alkollü mekanlarda sahne almasından dolayı bir ihbar sonucu savcılık tarafından 1 saat boyunca soruşturmada ifadesine başvurulmuştu. Bu söylentilerin karşısında Aleyna Tilki ve annesi sosyal medya hesaplarındaki sert eleştiriler ve kendisiyle dalga geçilmesi nedeni ile savcılığa başvuracaklarını açıkladı. Aleyna Tilki’nin annesine Pendik'te 750 bin liraya ev aldığı da başka bir iddia konusuydu. Aleyna  Tilki  bu  iddia karşısında da henüz o kadar para kazanmadığını söyledi. Hakkında çıkan söylentilerden rahatsız olmadığını belirten genç şarkıcı kendisi hakkında bu kadar çok konuşulmasının başarısından kaynaklı olduğunu düşünüyor

Sosyal medyada hakkında çıkan tüm haber ve yazılanlarınkarşısında şöhret basamaklarını her geçen gün tırmanan Aleyna Tilki, ününü Türkiye sınırları dışına çıkarmak istiyor. Cevapsız Çınlama şarkısıyla bir çok ünlü şarkıcıyı geride bırakan şarkıcı hakkında çıkan tüm olumsuz söylentilere rağmen ikinci şarkısının hazırlıklarına başladığını söyledi. Yeni şarkısı ile ilgili bir açıklama yapmayan Aleyna Tilki hit şarkısının hangisi olacağına henüz karar vermediklerini açıkladı. Emrah Karaduman’la  yaptığı  Cevapsız Çınlama şarkısıyla  gündeme gelen genç şarkıcının yeni şarkısıyla izlenme rekorlarını tekrar kırıp kıramayacağı merak ediliyor.