Altın Kelebek Ödülleri’ne Diriliş’ten protesto

Altın Kelebek Ödül Törenine Diriliş dizisi damgasını vurdu. Hem aldığı ödülle hemde söz hakkı verilmemesiyle Okan Bayülgen'e zor anlar yaşatan dizinin oyuncularındanda Ödül Törenine tepki geldi.

Altın Kelebek Ödülleri’ne Diriliş’ten protesto

Dün akşam CNNTÜRK’ten de canlı olarak yayınlanan Altın Kelebek Ödülleri Ödül töreninde Yılın En İyi Dizisi seçilen Diriliş Ertuğrul’un ekibi sahneye ödüllerini almak için çıktı. Ödülün verildiği ekip söz hakkı verilmeden sahneden bir hostes eşliğinde gönderildi. Oysa tüm ödül alanlara teşekkür konuşmaları için söz hakkı veriliyordu.

 

OKAN BAYÜLGEN’DEN AÇIKLAMA

Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibinin teşekkür konuşması yapmadan sahneden gönderilmesiyle ilgili Okan Bayülgen ödül töreni esnasında bir açıklama yaptı sahneden götürülme hatasının hostesin hatası olduğunu dile getirerek durumu düzeltmeye çalıştı. Fakat Okan Bayülgen’in ardından söylediği sözler Diriliş Ertuğrul’un sevenlerini oldukça rahatsız etti.

 

BEN DİRİLİŞ’İ İZLEMİYORUM

Diriliş Ertuğrul’u bugüne kadar hiç izlemediğini söyleyen Okan Bayülgen, bundan sonra hergün izleyeceğini söyledi alaylı bir ifadeyle. Ayrıca dizinin yapımcısından da seyretmediği için özür diledi. Bundan sonraki konuşmasında 10’a yakın Diriliş Ertuğrul Dizisi dedi vurgulayarak ve durumu tiye aldı.

 

YAPIMCI: ÖDÜLÜ İADE ETTİK



Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ törenin akabinde sosyal medyada konunun tartışılması üzerine bir açıklama yaparak duruma açıklık getirdi ve ödülün sahne arkasında geri iade edildiği ifade ederek şunları söyledi: "Ödül töreninde 'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcısı ve senaristi sıfatıyla bizlere ödül veren izleyicilerimizi selamlayıp teşekkür konuşması yapma fırsatı verilmemiştir.  Bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidardır.  Bu engellenmenin başarımıza ve izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna kanaat getirerek ödül törenini protesto ettik ve  'Diriliş Ertuğrul' dizisi yapımcı ve senaristi sıfatıyla bize verilen ödülü haklı olarak kuliste geri iade ettim"

 

PABUCUM ONDAN DEĞERLİ

Okan Bayülgen'in bu konuşmasının ardından dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner'den İnstagram'dan tepki geldi. Güner ödülü ayakları altına aldığı fotoğrafı paylaştı ve resmin yanına yazdığı yazıda Pabucum Ondan Değerli ifadelerini kullandı.