Banu Alkan'a kaplan şakası şok etti! Bayıldı kaldı

Dün akşam Show Tv’de yayınlanan ve final bölümü olan Demet Akbağ ile çok aramızda programına Banu Alkan’a yapılan şaka damgasını vurdu. Banu Alkan’a kaplan kafesten kaçtı denildi ve arkasında kaplanı gören Alkan yerde yığılıp kaldı.

Banu Alkan'a kaplan şakası şok etti! Bayıldı kaldı

Show Tv’de 48 Ünlü şakalayan Demet Akbağ, son bölümde öyle bir şaka yaptı ki Türkiye’nin Afrodit’i Banu Alkan yere yığılıp kaldı. Show Tv’nin bir muhabiriyle hem röportaj hemde hayvanat bahçesi gezisi yapan Banu Alkan’la dolaşılırken ilk başta bir gergedana baktılar ve Banu Alkan Gergedan’la konuştu.


BANU ALKAN'I KAPLANDAN KAÇTIĞI O ANLAR


Daha sonra “Ben Sibirya Kaplanı’nı çok severim.” Diyen Banu Alkan girdiği kürklere atıfta bulundu. Muhabirle birlikte Sibirya Kaplan’ın olduğu kafesin önüne giden Banu Alkan kaplanla konuşmaya başladı. “Kim korkar Kaplandan” diyen Banu Alkan’ın bu sözlerinden biraz sonra birinin İmdatt diye sesi geldi ve Sibirya Kaplan’ının kafesten kaçtığı anlaşıldı.


Banu Alkan kaçmaya çalışırken bir anda yere yığılarak bayıldı. Ve bu şaka finalini yapan Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ya damga vuran şaka olarak tarihe geçti.