Barbaros Şansal kimdir? Sınırdışı ediliyor

Barbaros Şansal yılbaşı mesajındaki Türk Halkı’na yönelik hakaretleri nedeniyle bir anda gündeme oturdu. Kıbrs’ta gözaltına alınan ve hakkında sınır dışı edilme kararı alınan Barbaros Şansal kimdir? Barbaros Şansal sosyal medyada neler yazdı da bu kadar tepki gösterildi. İşte tüm detaylar...

Barbaros Şansal kimdir? Sınırdışı ediliyor

Bir süredir KKTC’de yaşayan Barbaros Şansali yılbaş gecesiReina saldırısından önce sosyal medya hesabında paylaştığı yılbaşı mesajındahakaretler yağdırarak "B*kundaboğul Türkiye" diye seslenmişti. "Tabii, tabii davası olmaz! 2017hepinize g...., mutlu yıllar. Derin nefes alın yan yatın, kendinizi serbestbırakın" şeklinde hakaretler yapan Barbaros Şansal’ın bu hakaretlerisoyal medyada yayınlanınca büyük tepki toplamıştı.


Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs’ın İçişleri Bakanlığı BarbarosŞansal’ın bu hakaretlerinden sonra resmi bir açıklama yapmadı ama gelenhaberlere göre Barbaros Şansal gözaltına alındı. Barbaros Şansal’ın Kıbrıs’tansınırdışı edileceği açıklanırken, elverişsiz hava koşulları nedeniyle sınırdışı edilme işleminin ertelendiği belirtiliyor.


Bir yandanda Türkiye’de imza toplayan yüzlerce vatandaşBarbaros Şansal hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

 

MODACI BARBAROS ŞANSAL KİMDİR?

Ankara Doğumlu olan Barboras Şansal 1957 doğum tarihlidir.Moda Tasarımcısı olarak tanınan Barbaros Şansal Marmara Üniversitesi’ndenİşletme Fakültesi mezunudur.  Modacılıkeğitimini Ankar’da alan Barbaros Şansal en son Türk Halkı’na alanen hakaretettiği paylaşımlarla gündeme gelmiştir.