Barbaros Şansal’ın tutuklanma nedeni sözleri!

Modacı Barbaros Şansal için mahkemeden tutuklama kararı çıktı. Barbaros Şansal’ın tutuklanma nedeni olan sözleri merak edilmeye başlandı. Barbaros Şansal yılbaşı gecesi Reina saldırısından önce Terzi Yamağı nickli twitter hesabından paylaştığı videoda bakın neler söylemiş.

Barbaros Şansal’ın tutuklanma nedeni sözleri!

DARP EDİLME TEHLİKESİ ATLATMIŞTI

Dün KKTC’den sınırdışı edilerek yurda giriş yapan Barbaros Şansal uçağın inişinde darp edilme tehlikesi yaşamıştı. Yılbaşı kutlaması nedeniyle tutuklanmasına neden olan sözlerinden dolayı halkta Şansal’a karşı tepki oluşmuştu. 

MAHKEME TUTUKLAMA KARARI VERDİ

Havaalanında gözaltına alınan Barbaros Şansal Basın Suçları Bürosu’nda görevli savcıya ifade verdi ve savcı Şansal hakkında tutuklama talebinde bulundu. Daha sonra nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Barbaros Şansal hakkında tutuklama kararı çıktı. 


HALKI AŞAĞILAMA SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Şansal’ın tutuklanma nedeni "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçu olarak tutanaklara geçti. 


TÜRKİYE'YE HAKARET ETMİŞTİ

Barbaros Şansal Türkiye’yi paylaştığı yılbaşı kutlama videosunda sefalet içinde yaşayanların ülkesi olarak anmış  ve sözlerinn bitiminde herkesin tepkisini çekecek sözler sarfetmişti. 


Sosyal medya hesabında paylaştığı yılbaşı mesajında hakaretler yağdırarak "B*kunda boğul Türkiye" diye seslenmişti. "Tabii, tabii davası olmaz! 2017 hepinize g...., mutlu yıllar. Derin nefes alın yan yatın, kendinizi serbest bırakın" şeklinde hakaretler yapan Barbaros Şansal’ın bu hakaretleri soyal medyada yayınlanınca büyük tepki toplamıştı.


İŞTE BARBAROS ŞANSAL'IN O VİDEOSU