Beyaz Show yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? 3 Şubat

Beyaz Show ekranlara geri döndü ve geçen hafta Vezir Parmağı Filmi'nin kadrosuna yer vererek Cuma gününe damgasını vurdu. Peki Beyaz Show bu akşam yayınlanacak mı? Beyaz Show yeni sezonda 2 haftada bir ekranlara gelme kararı almıştı. Bu yüzden bu hafta Beyaz Show'un yeni bölümü yayınlanmayacak.

Beyaz Show yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? 3 Şubat

Ekranların fenomen programı ve kendine has bir izleyici kitlesi olan Beyaz Show geçen yıl yaşanan Ayşe Öğretmen olayından sonra Beyazıt Öztürk'ün zor günler yaşamasının ardından tekrar Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Ayşe öğretmen olayından sonra canlı yayınları terkeden Beyaz Show, artık banttan yayınlanıyor. Bölüm önce çekilip sonra izleyiciyle buluşturuluyor. 


Beyaz Show yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? 3 Şubat

 

Bu anlamda geçen hafta Beyaz Show'da Vezir Parmağı filminin oyuncuları ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül konuk olmuştu ve çok eğlenceli anlar yaşanımıştı. Bu hafta Beyaz Show'un yeni bölümü yayınlanmayacak çünkü Beyaz Show 2 haftada bir yayınlanma kararı aldı ve bir sonraki bölüm Kanal D'nin yayın akışı sayfasında Beyaz Show yeni bölüm tarihi 10 Şubat olarak gösteriliyor. 

 

10 Şubat'ta Beyaz Show'un konuklarının kimler olacağı önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Beyaz Show geçen hafta reytinglerde hatrı sayılır bir sıralamada yer almıştı ve özellikle Gülben Ergen'le Mahsun Kırmızıgül arasında geçen Yedi Kocalı Hürmüz diyaloğu haftasonu magazin sayfalarını renklendirmişti.