Beykoz'da restona saldırı: Demet Akalın ölümden döndü

Beykoz'da ünlü bir restorana bugün silahlı bir saldırı düzenlendi. Saldırı sırasında ünlü sanatçı Demet Akalın'da o mekandaydı. 1 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda 2 kişi de yaralanmıştı. Demet Akalın o anları sosyal medyadan yazdı.

Beykoz'da restona saldırı: Demet Akalın ölümden döndü
İstanbul'un bilinen mekanlarından birine bugün silahlı bir saldrı düzenlendi. Anadolu Hisarı'ndaki saldırıda ünlü sanatçı Demet Akalın'da oradaydı. O anları sosyal medya hesabından anlatan Demet Akalın,yaşadığı korkuyu dile getirdi. 

Bugün Beykoz'daki cafeye saldırıda aralarında husumet olan bir kişi diğerine silahlı saldırıda bulunmuş ve 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. 

Anadolu Hisarı'nda saldırının gerçekleştiği mekanda ünlü sanatçı Demet Akalın da vardı. Ünlü sanatçı Twitter hesabından yaşadıklarını böyle anlattı.



BEYKOZ'DA RESTORANA SALDIRI AYRINTILARI

İstanbul Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki ünlü bir restoranda silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda bir kişinin öldüğü ve iki kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Olay saat 16.00 sıralarında İstanbul Beykoz'da bir restoranda meydana geldi. İddialara göre saldırgan, 12 yıl önce babasını öldüren kişiyle söz konusu restoranda karşılaşıp ateş açtı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar nedeniyle 2 kişi de yaralandı.

Saldırıya uğrayan kişi Ümraniye Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. İki yaralı Kavacık'ta özel bir hastanede tedavi altına alındı.