Bir Hülya Avşar Sohbeti Programı'nın ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu

Hülya Avşar yakında başlayacak programının ilk tanıtım fragmanını yayınladı. İlk konuk olarak Acun Ilıcalı'yı konuk edecek olan Hülya Avşar, Acun'a "Ben senin cebinde hiç para görmedim." diyerek espri patlatıyor. Acun'dan "Ben saçma sapan bir adamım." diyerek bir espri yapıyor.

Bir Hülya Avşar Sohbeti Programı'nın ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu
Televizyonlarda program sunuculuğu dışında görmeye pek alışkın olmadığımız Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'deki jüri üyesi Hülya Avşar'ın ilk programına konuk olarak çıkardı. Acun'la röportaj yapmayı başaran Hülya Avşar, Acun'u zor sorularla sıkıştırmaya çalışsa da ara ara kahkaha atmaktan alı koyamadı kendini. 

Acun Ilıcalı'nın nasıl bir televizyon kanalı sahibi olduğunu soran Hülya Avşar, özel hayatını konuşmaktan kaçınan Acun'dan tüyolar almaya çalıştı. Hatta sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan da bahseden Acun Ilıcalı ile çok keyifli bir röportaja imza atan Hülya Avşar'ın röportajı merakla bekleniyor. 


Hülya Avşar, “Çocukluğunda oyun mu oynamadın acaba” deyince, Ilıcalı; “Ben saçma sapan bir adamım. Oyun oynatmakla ve oyun oynamakla kafayı yemiş biriyim” diyor.